Nädalavahetus – Warhammer mängud ja Forza Motorsport 7

0
88

Nädalavahetuse mängusoovituseks on sel korral selline suurepärane rallimäng nagu Forza Motorsport 7, mida on võimalik nädalavahetusel tasuta mängida. Kui aga rallimängud sind ei huvita, siis viska pilk peale teistele huvitavatele ja soodsatele pakkumistele, mida sel nädalal leida võib.

 

Warhammer 40,000: Space Marine

Seekord annab Humble täiesti tasuta ära sellise mängu nagu Warhammer 40,000: Space Marine. Pakkumine kehtib kuni laupäeva õhtuni.

Kui Warhammer sind aga ei huvita, siis viska pilk peale Humble sooduspakkumistele.

 

Warhammer: Vermintide II

Kui sulle meeldis Warhammer: Vermintide, siis peaksid kindlasti proovima ka selle suurepärast järge ning selleks on hetkel just paras aeg. Sest Warhammer: Vermintide II on sel nädalavahetusel Steamis ja Xbox One’i konsoolil tasuta mängimiseks.

 

Xbox Free Play Days

Warhammer: Vermintide II ei ole mitte ainuke mäng mida Xbox Live Gold kasutatel on võimalik sel nädalavahetusel tasuta mängida. Kui sulle meeldivad rallimängud, siis otsi Free Play Days aknast või Microsoft Store’ist üles Forza Motorsport 7, lae see alla ja võidki nautima asuda üht aegade parimat rallimängu.

Lisaks saavad Xbox Live Gold omanikud alates laupäevast alla laadida kaks uut Games with Gold pakkumises olevat mängu – Prison Architect ja LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

 

Steam

Steami nädalavahetuse pakkumise alt leiab sel korral sauruste pargi. Kuni 3. septembrini on võimalik omale Jurassic World Evolution soetada 15% soodsamalt. Pakkumine kehtib nii tavalisele kui ka Deluxe versioonile.

Kui sind aga sauruste pargi ehitamine või Warhammer: Vermintide II ei huvita, siis Valve lisas Steami Counter-Strike: Global Offensive tasuta versiooni, kus on võimalik bottide vastu mängida või GOTV kaudu teiste mängijate mängu vaadata.

 

PlayStation

Nädalapakkumiseks on PlayStation Store’is selline suurepärane meistriteos nagu Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition, mis maksab hetkel kõigest €39.95. Tegemist on ühe suurepärase mänguga, mis peaks olema iga PlayStation 4 omaniku mängude hulgas. Arvustust mängu kohta saab lugeda siit.

Nädalavahetusel leidub PlayStation Store’is teisigi häid pakkumisi. Games Under €20 alt leiab omale mitmeid suurepäraseid mänge ja kõik nad maksavad alla €20.

Juhul kui oled PlayStation Plus’i omanik, siis on sul juba praegu võimalik alla laadida septembris pakutavat PlayStation Plus’i mängu, Destiny.

Kui sul aga ikka veel ei ole PlayStation Plus’i, siis hetkel on PlayStation Store’is pakkumine, kus 12 kuu PlayStation Plus’iga antakse kaasa ka 3 kuud Netflixi.