Nädalavahetus – Satellite Reign, Peggle, PUBG, God of War ja palju muud

0
126

Sel nädalavahetusel on võimalik omale tasuta hankida üks küberpunkilik strateegiamäng Satellite Reign ja esimene Peggle. Xbox One omanikud aga saavad sel nädalavahetusel tasuta PlayerUnknown’s Battlegrounds mängida. Kui sul on aga kodus PlayStation 4, siis sel reedel tuli müügile uus üliäge God of War, mis on ühtlasi ka meie selle nädalalõpu mängusoovituseks. Mida huvitavat mängida või millised sooduspakkumised hetkel parajasti käimas, sellest kõigest loe lähemalt allpoolt.

 

Humble Bundle – Satellite Reign, Capcom Weekend ja Sci-Fi Week

Humble Bundles on võimalik sel nädalavahetusel omale hankida tasuta reaalajas strateegiamängu, Satellite Reign. Lisaks on Humble Bundles hetkel käimas soodusmüük Capcomi mängudele ja ulmekatele, kust on võimalik omale nii mõnigi huvitav mäng kuni 80% soodsamalt hankida.

 

Origin – Tasuta Peggle

Kui sa oled Origini kasutaja ja sul ei ole veel arvutil sellist mängu nagu Peggle, siis nüüd on õige aeg see viga parandada, sest Peggle on kõigile Origini kasutajatele hetkel tasuta. Pakkumise kasutamiseks kliki siia.

 

Xbox – PUBG, Avengers: Infinity War asjad avatarile ja Indie õudusmängude soodusmüük

PlayerUnknown’s Battlegrounds on sel nädalavahetusel, kuni 22. aprillini, võimalik Xbox One konsoolil tasuta mängida. Selleks mine Xbox Store ja lae omale PUBG alla ning mäng võib alata.

Hetkel on käimas ka Avengers: Infinity War kampaania, mille ajal on võimalik tasuta oma Xboxi avatarile hankida 12 erinevat Avengers: Infinity War eset. Saad oma Avatari riietada näiteks Thoriks, Star Lordiks, Kapten Ameerikaks või kasvõi Iron Maniks.

Lisaks sellele on hetkel Xbox Lives soodusmüük Indie õudusmängudele, kust peaks iga õudusmängude sõber omale midagi huvitavat leidma. Pakkumine kehtib kuni 23. aprillini.

 

Fortnite Topelt XP nädalavahetus

Fortnite sai omale värske uuenduse ning selle tähistamiseks pakutakse mängijatele sel nädalavahetusel teenida topelt XP’d. Kuni 22. aprillini teenivad mängijad tavapärasest kaks korda rohkem XP’d, kui nad mängivad Battle Royale mängumoodi. Samal ajal aga on Save the World mängijatel võimalik sel nädalavahetusel omale iga päev üks tasuta laama saada.

 

GOG.COM – THE MOST WANTED GAMES SALE

GOG.com’is leiab hetkel üle 150 mängu ja DLC, mis inimeste wishlistides on olnud, millele on kuni 85% soodustust tehtud. Pakkumine kehtib kuni 23’nda aprillini.

 

Steam – VR Spring Sale ja Weeklong Deals

Kui sa oled suur VR mängude sõber, siis sel nädalal tasub oma pilgud pöörata Steami VR Spring Sale poole, kust peaks iga VR mängude sõber omale midagi huvitavat mängimiseks leidma.

Kui aga VR kraam ei huvita, siis viska pilk peale Weeklong Deals pakkumistele, sealt leiab hetkel üle 600 erineva pakkumise.

 

Razer – Focus Home Interactive mängud

Razeri mängupoes on hetkel Focus Home Interactive mängudele kuni 75% allahindlus. Kui sind huvitavad sellised mängud nagu Blood Bowl 2, Farming Simulator 17, Pro Cycling Manager 2017, Space Run Galaxy, The Surge ja teised Focus Home Interactive mängud, siis tasub nimetatud pakkumisele pilk peale visata.

 

PlayStation Plus Double Discounts

PlayStation Plus kasutajatele on endiselt käimas PlayStation Plus Double Discounts pakkumine, kust PlayStation Plus omanikel on võimalik omale nii mõnigi huvitav mäng kuni 80% soodsamalt soetada.

 

Nädalalõpu mängusoovitus

Nädalalõpu mängusoovituseks on sel korral loomulikult uus üliäge God of War, mille arvustust saab lugeda siit. Kui sul aga kodus PlayStation 4 pole, siis soovitame eespool mainitud Satellite Reign nimelist mängu, mille saab hetkel Humble Bundlest tasuta.