Nädalavahetus – The Crew 2 beeta, Killing Floor 2, Shadowrun Returns ja palju muud huvitavat

0
121

Paistab, et jaanipäeval tuleb seekord vihma, mistõttu on just paras aeg visata pilk peale sellele, et mida huvitavat sel nädalavahetusel tubaseks tegevuseks leidub. Kes veel The Crew 2 beetat proovinud pole, siis nüüd on selleks õige hetk, sest kuni esmaspäevani on The Crew 2 beeta kõigile soovijatele avatud. Kui aga rallimängud ei huvita, siis leidub nädalavahetusel muudki huvitavat, mida tasuta mängida või soodsalt osta saab.

Nädalavahetuse mängusoovituseks on sel korral ulmerollikas Shadowrun Returns Deluxe, mille Humble Bundle annab täiesti tasuta ära.

Head jaanipäeva!

 

The Crew 2 beeta

Sel korral on The Crew 2 beeta avatud kõigile kel aga vähegi huvi mängu vastu. Selleks mine vastavalt oma valitud mänguplatvormile kas PS Store, Xbox Store, Steami või Uplay’sse, otsi üles The Crew 2 Open Beta ja lae alla. Vaba ruumi on sul selleks vaja PS4 peal 26,44GB, PC peal 25GB ja Xbox One peal 23,95GB.

Juhul kui sa mängid PS4 või Xbox One peal, siis The Crew 2 beeta proovimiseks pole isegi PS Plusi või Xbox Live Goldi vaja. Need on vajalikuid ainult juhul kui soovid näiteks koos sõpradega rallitada või mõne meeskonnaga liituda.

Kõik beetas osalejad saavad omale täismängu ostmisel spetsiaalse kuldse kiivri oma avatarile. Selle jaoks aga veendu, et sinu kasutajakonto oleks kindlasti seotud sinu Ubisoft Club kontoga, vastasel juhul kiivrit ei saa.

The Crew 2 beeta kestab kuni esmaspäevani kell 11:00, mis pakub sulle suurepärast võimalust nädalavahetusel lähemalt tutvust teha erinevate sõidukite ja tegevustega mängus. Juhul kui mäng meeldima hakkab ja otsustad mängu osta, siis Gamestarist saab mängu hetkel tavapärasest hinnast soodsamalt tellida. The Crew 2 Deluxe versioon maksab hetkel €59.99 ja The Crew 2 Gold Edition maksab €89.99.

 

Killing Floor 2

Juhul kui otsid nädalavahetusel mängimiseks mõnda tulistamismängu, siis kuni esmaspäevani saab PlayStation 4 ja Xbox One peal tasuta tulistada zombiedest kubisevas maailmas – Killing Floor 2.

Juhul kui mäng olemas, siis tasub samuti Killing Floor 2 poole piiluda, sest Treacherous Skies uuendus lisas mängu uusi kaarte, relvi ja palju muud, rääkimata siis nendest noobidest, lihtsatest märklaudadest, kes sel nädalavahetusel tasuta mängu proovima tulevad.

Kui mäng meeldima hakkab, siis PS Stores ja Xbox Stores on võimalik mäng omale tavapärasest soodsama hinnaga hankida. Kuigi Steamis oli tasuta nädalavahetus juba eelmisel nädalal ära, siis hetkel saavad nad endiselt omale Killing Floor 2 kuni 60% soodsamalt osta.

 

Xbox – Free Play Days

Lisaks Killing Floor 2’le saavad Xbox One omanikud sel nädalavahetusel tasuta mängida ka selliseid videomänge nagu 7 Days to Die ja Pro Evolution Soccer 2018. Selleks ei ole sul vaja teha muud kui panna Xbox One tööle ja “Free Play Days” aknast valida mäng mida soovid alla laadida ja mängima hakata.

Lisaks eelpool nimetatud mängudele ja The Crew 2 beetale saab Xbox One peal proovida ka Warhammer: Vermintide 2 beetat.

 

Shadowrun Returns Deluxe – TASUTA

Humble Bundle pakub hetkel suurepärast võimalust omale täiesti tasuta hankida sellise toreda asja nagu Shadowrun Returns Deluxe. Tegemist on ühe väga hea RPG’ga, mille tegevus leiab aset aastal 2054, maailmas täis tehnoloogiat ja maagiat. Soovitan seda eriti neile kellele meeldivad käigupõhise võitlusega rollikad. Juhul kui sa pole kunagi varem seda mängu mänginud või pole sellest kunagi kuulnud, siis nüüd pakub Humble Bundle sulle suurepärast võimalust see viga parandada.

Shadowrun Returns Deluxe saab omale tasuta siit:
https://www.humblebundle.com/store/shadowrun-returns-deluxe

 

Steamis suur suvine soodusmüük

Steamis on hetkel käimas suur suvine soodusmüük – The Intergalactic Summer Sale, kust peaks iga mängusõber suutma omale midagi põnevat leida, mida ta veel mänginud pole. Steami suvine soodusmüük kestab kuni 5. juulini.

 

PlayStation

Sel nädalal saavad PlayStation 4 omanikud omale 40% soodsamalt osta Conan Exiles nimelise mängu. Conan Exiles arvustuse leiab siit.

Lisaks sellele on PS Stores hetkel käimas ka sooduskampaania kust leiab vähem kui €15 eest hulgaliselt häid mänge.

Kui sul aga veel pole sellist mängu nagu Call of Duty: Black Ops III, siis kõik PlayStation Plus omanikud saavad sel kuul selle omale tasuta.