Nintendo Direct kokkuvõte

0
119

Viimase Nintendo Direct ajal anti teada Super Smash Bros. tulekust Nintendo Switchile sel aastal. Lisaks sellele näidati rohkem kui tosinat mängu mis tulevad Nintendo Switchi konsoolile ja Nintendo 3DS süsteemidele, sealhulgas mitmeid mänge kolmandatelt osapooltelt nagu Square Enix, Capcom, Grasshopper Manufacture, From Software ja Ubisoft.

Nintendo Direct videot saab näha artikli päisest või külasta Nintendo Direct lehekülge. Alljärgnevalt nimekiri olulisematest teemadest Nintendo Direct videost:

Nintendo Switch

  • Super Smash Bros.: Super Smash Bros. seeria tuleb Nintendo Switchile aastal 2018. Videost leiab tuttavaid tegelasi nagu Mario, Link ja Inklings Splatoon mänguseeriast.
  • Splatoon 2 saab uue üksikmängu lisa: Esimene tasuline lisa Splatoon 2’le tuleb sel suvel. Splatoon 2: Octo Expansion lisab uue ükskikmängu versiooni, mis lubab mängida uue tegelasega Agent 8. Üksikmängu kampaania sisaldab 80 missiooni. Kasutajad kes teevad kogu kampaania osa läbi saavad omale võimaluse mängida Octolingidega mitmikmängu lahingutes.
  • Suur Splatoon 2 uuendus: Enne tasulise lisa ilmumist tuleb aprillis välja suur tasuta uuendus (versioon 3.0), mis sisaldab üle 100 uue asja, mida mängus kasutada saab. Lisatakse ka uusi alasid nagu Piranha Pit, Camp Triggerfish ja Wahoo World ning uus tase (Rank X). Tegemist on kõrgema tasemega kui S+.
  • Splatoon Euroopa meistrivõistluste otseülekanne: Peale kuid kestnuid pingelisi lahinguid onlines ja offlines, lähevad kaks parimat Splatoon 2 meeskonda Euroopas võistlema Polymanga laval Šveitsis. Splatoon European Championship toimub 31. märtsil. Lisaks turniirile toimub ka spetsiaalne virtuaalne kontsert kus astuvad üles Pearl ja Marina, mängu pop idol-duo, “Off the Hook”. Nii turniiri kui ka kontserti saab näha Nintendo Twitch ja YouTube kanalitelt.
  • Mario Tennis Aces: Nintendo Switchile ilmuv tennisemäng pakub võimalust lokaalselt mängida kuni neljale mängijale, online mänguversiooni ja mängulugu, mis sisaldab bossilahinguid. Swing versioonis saavad mängijad kasutada Joy-Con pulte nagu tennisereketit. Mario Tennis Aces ilmub Nintendo Switchile 22. juunil.
  • Mario Tennis Aces Online Turniir: Lisainformatsiooni Mario Tennis Aces demo ja turniiri kohta saab lähimate kuude jooksul. Hetkel on teada, et varsti saab alla laadida omale Mario Tennis Aces demo ja teatud ajaperioodi jooksul saavad kõik soovijad proovida online turniirimänge, enne mängu müügile tulekut.
  • Kirby Star Allies: Kirby tuleb Nintendo Switchile juba järgmisel nädalal, 16. märtsil. Kuid juba 28. märtsil tuleb juba tasuta uuendus, mis lisab mängu uusi Kirby sõpru, nagu klassikalised tegelaskujud Marx ja Gooey. Soovijatele on Nintendo eShopis saadaval ka mängu demo.
  • Octopath Traveler: Masashi Takahashi, Square Enix’ist, tutvustas uut RPG’d, Octopath Traveler ja kahte uut tegelast – Tressa the Merchant ja Alfyn the Apothecary. Octopath Traveler tuleb Nintendo Switchile 13. juulil 2018. Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition sisaldab lisaks mängule, stiilset pop-up raamatut, kaarti ja mündi koopiat mängust.
  • Captain Toad: Treasure Tracker: Wii U mäng Captain Toad: Treasure Tracker tuleb nüüd ka Nintendo Switchile. Uus versioon sisaldab uusi miniatuurseid kursse Super Mario Odyssey Kuningriikidest. Mängida saab sõbra või pereliikmega koos, jagades Joy-Con pulte. Kui üks mängijatest kontrollib Captain Toad’i, siis teine mängija saab aidata teda toetavate tegevustega. Mäng jõuab Nintendo Switchile 13. juulil. Nintendo 3DS versioon mängust, tuleb samuti 13. juulil müügile.
  • Okami HD: Ka uuendatud action-seiklusmäng Okami tuleb Nintendo Switch’ile. Switchi versioonis saavad mängijad kasutada puutetundlikku ekraani või Joy-Con motion kontrolli, et alistada vaenlaseid ja lahendada mõistatusi. Okami HD jõuab Switchile sel suvel.
  • South Park: The Fractured But Whole: South Parki sõpradel on põhjust rõõmustada sest Ubisoft teatas, et South Park: The Fractured But Whole ja kõik seni ilmunud lisad tulevad Switchile 24. aprillil.
  • Sushi Striker: The Way of Sushido: Eelmise aasta E3 ajal maha hõigatud 3DS mäng Sushi Striker: The Way of Sushido tuleb ka Nintendo Switchile. Mängul on ka mitmikmängu kood, mida saab mängida lokaalselt või onlines teiste mängijate vastu. Sushi Striker: The Way of Sushido tuleb Nintendo Switchile ja Nintendo 3DS’ile 8. juunil.
  • DARK SOULS: REMASTERED: Nintendo Switch saab omale ka Dark Souls uuendatud versiooni, mis ilmub 25. mai. Samal päeval tuleb välja ka amiibo kuju, mis põhineb Solaire of Astora’l. Need kellel mängu vastu huvi on, saavad osaleda “võrgu testis”, mille saab enne mängu ametlikku müügile tulekut Nintendo eShop’ist alla laadida ja proovida. Lisainfo testi kohta tuleb hiljem.
  • Travis Strikes Again: No More Heroes: Kultusklassika Travis Strikes Again: No More Heroes sisaldab kokku seitset mängu, mida saab Joy-Con’i pultidega koos sõbraga mängida. Mäng ilmub Nintendo Switchile sel aastal.
  • Little Nightmares: Complete Edition: Tarsier Studios too populaarse Little Nightmares mängu nüüd ka Nintendo Switchile. Little Nightmares: Complete Edition sisaldab kahte seiklust – Six ja The Runaway Kid. Kasutada saab ka PAC-MAN amiibo kuju (müüakse eraldi), et mängus lahti lukustada Pakku Mask. Little Nightmares: Complete Edition tuleb müügile 18. mai.
  • UNDERTALE: Underytale rollikas on mäng kus mitte keegi ei pea surema ja see tuleb nüüd ka Nintendo Switchile. Kuupäev, millal mäng ilmub, täpsustatakse hiljem.
  • ARMS Testpunch: Uus Testpunch ARMS’ile algab 31. märtsil ja kestab kolm päeva, mille jooksul Nintendo Switchi omanikud saavad tasuta järgi proovida valitud mängumoode.

Nintendo 3DS

  • WarioWare Gold: WarioWare seeria on tagasi ja esimest korda Nintendo 3DS’il. 300 mikromängu – nii klassika kui ka uusi mänge – saab kontrollida nuppude, konsooli kallutamise, puutetundliku ekraani või mikrofoni kaudu. WarioWare Gold tuleb Nintendo 3DS’ile 27. juuli.
  • Luigi’s Mansion: Originaal Luigi’s Mansion, mis ilmus 2002 aastal Nintendo GameCube konsoolile, tuleb uuendatud kujul nüüd ka Nintendo 3DS’ile. Uuendatud versioon sisaldab uuendatud visuaale ja uusi funktsioone, näiteks näidatakse kaarti ekraani allosas. Luigi’s Mansion ilmub Nintendo 3DS süsteemidele sel aastal.
  • Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey: Sarnane eelmisel aastal ilmunud Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions mängule, uus Nintendo 3DS mäng on uus versioon klassikalisest Mario & Luigi Action RPG seiklustest. Seekord saavad fännid uuesti mängida (või mängida esimest korda) Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story, ühte enim hinnatud mängu Mario & Luigi seeriast, uuendatud graafika ja uue mänguversiooniga. Mäng ilmub 2019 aastal Nintendo 3DS süsteemidele.
  • Dillon’s Dead-Heat Breakers: Selles uues mängus saavad kokku action ja tower defence. Armadillo ranger Dillon ja tema sõpradel tuleb peatada vaenlaste pealetung ja päästa post-apokalüptiline ääremaa. Müügile tuleb mäng 25. mai.
  • Detective Pikachu: Detective Pikachu mäng ja amiibo kuju tulevad müügile 23. märtsil (mängitav ainult 2D’s).