Overwatchi Liiga mängija sõimas vastast “pedepoisiks”

0
232
Foto: Robert Paul / Blizzard Entertainment

ESPN kirjutab, et keegi teavitas Overwatchi arendajat Blizzardit sellest, et Overwatch Liiga mängija Timo “Taimou” Kettunen teatas oma 23. jaanuari Twitchi striimi ajal vastasele, et too on üks “fucking faggot kid” ja “batty boy“.

Overwatchi Liiga ei ole juhtunut veel avalikult kommenteerinud, kuid meeskond kuhu Taimou kuulub, Dallas Fuel teatas oma avalduses, et nad saavad aru, et nende mängijad on pideva mikroskoobi all. Organisatsioonina püüavad nad pakkuda oma mängijatele nõu ja ressursse, et aidata neil tasakaalustada professionaalsuse, mis on vajalik Liiga tasemel võistlemiseks, ja individuaalse isikupära vahel, mis on neile toonud populaarsust ja fänne. Ning kindlasti uurivad nad igat olukorda, mis võivad minna vastuollu meeskonna ja/või Liiga juhenditega.

See ei ole esimene kord kui Dallas Fuel on pidanud tegelema oma mängijatega, kui nood on kasutanud ebasobivaid väljendeid Twitchi striimi ajal. Näiteks Taimou meeskonnakaaslane, Félix “xQc” Lengyel ütles oma 18. jaanuari striimi ajal Houston Outlaws meeskonna mängijale Austin “Muma” Wilmot’ile, kes on avalikult tunnistanud et ta on gay, “suck a fat cock“. Selle peale Dallas Fuel peatas ajutiselt kõik tema mängud.

Koheselt peale loo ilmumist ESPN’is aga avastasid kasutajad, et loo autori Jacob Wolf Twitteri kontolt leiab hulgi näiteid kus Wolf ise on samuti vägagi sina peal väljenditega nagu “cunt”, “fag”, “nigga”, jne. Loomulikult hakkas Wolf koheselt oma varasemaid postitusi Twitterist kustutama, aga selleks ajaks olid kasutajad jõudnud tema postitustest juba mitmeid ekraanipilteteha ja need internetti üles riputada. Mõned näited allpool…