Blizzard eemaldas Zarya rinnalt Z-tähe

0
40
Overwatch Zarya

“Overwatchi” tegelast Zaryat on vaikselt muudetud, nimelt on Blizzard eemaldanud tema rinnalt Z-tähe.

PC Gamer märkas, et Blizzard on “Overwatchis” Zaryaga muudatusi teinud, kui varem ilutses tema rinnal suur Z-täht, siis pärast viimast uuendust on see täht kadunud.

Kuigi Blizzard ei ole ametlikult selle kohta midagi kommenteerinud ei ole ilmselt raske arvata, miks selline muudatus tehti. Z-täht ilutseb Venemaa okupatsioonivägede sõjamasinatel Ukrainas ning seda kasutavad isikud, kes toetavat Putinit ja Venemaa vägede sissetungi Ukrainasse.

Overwatch Zarya

Kasuks ei tule ilmselt ka tema taust mängus, nimelt oli Zarya, täisnimega Aleksandra Zaryanova, enne Overwatchiga liitumist Vene sõdru. Kuigi täht tema rinnal võis algselt viidata lihtsalt tema nimele, siis praeguses olukorras kus Venemaa väed on tunginud Ukrainasse on see Z-täht tema rinnal kohatu.

Blizzard on ka varem “Overwatchi” tegelasi muutnud. Näiteks muutsid nad Traceri võidupoosi pärast seda kui üks lapsevanematest arvas, et seljaga mängija poole seisnud Tracer on tema arvates liiga seksikas ja see ei sobivat mängu mida ka tema laps mängib. Ära lõpetati ka “Overwatch League’i” MVP-del põhinevate ainulaadsete skinnide avaldamine pärast seda kui 2019. aasta võitja Jay “Sinatraa” Won’i süüdistati seksuaalvägivallas tüdruksõbra vastu. Lisaks muudeti McCree nime pärast seda, kui ettevõte vallandas seksuaalse ahistamise süüdistuste tõttu töötaja, kelle järgi tegelane nime sai.