Venelane tahab Mariupolist varastatud PS4 mängukonsooliga mängida ja nõuab endiselt omanikult parooli

0
147
black and blue game controller
Pilt: Peter Laskowski | Pexels.com

Sotsiaalmeedias liiguvad ringi ekraanipildid kirjavahetusest, kus venelane küsib Mariupolist varastatud PS4 jaoks, selle eelmiselt omanikult, kasutaja parooli, et ta saaks konsoolis olevaid mänge internetis mängida.

Sõda Ukrainas on kestnud juba kolm kuud ning selle aja jooksul on Venemaa varastanud sadu tonne vilja ja metalli ning hukkunud on tuhandeid inimesi. Loomulikult käib varastamine ka Vene sõdurite tasemel, kes on Ukrainast kokku varastanud mitmesugust tehnikat. Nüüd on aga meedia huviorbiiti sattunud üks eriti nahaalne tegelane, kes tahab Mariupolist varastatud mängukonsooliga mängida ja nõuab selle jaoks ukrainlasest omanikult parooli.

Alustuseks uuris venelane, et kas konsooli varasem omanik vastab veel kirjadele või on juba surnud. Tema üllatuseks selgus, et ukrainlane on veel elus.

Elu24 andmetel on tegemist Tallinnas asuva Ukraina põgenikuga, kes näitas oma kirjavahetust Vene sõduriga ka Elu24 ajakirjanikule Heveli Tuisule.

Seepeale nõudis venelane konsooli omanikult tema kasutaja parooli. Kuid ukrainlane vastas sellele lühidalt: “Ei”. Mispeale kirjutas venelane talle: “Mul on sinu koodi mängude jaoks vaja. Sinu kirjad mind ei huvita.” Loomulikult ei saanud ta ka sellepeale konsooli algselt omanikult parooli.

Elu24 arvates on tegemist Vene sõduriga kes konsooli Mariupolist varastas, kuid sotsiaalmeedias pakutakse kirjastiili ja nahaalsust silmas pidades, et tegemist on hoopis vene teismelisega kes nüüd Mariupolist tahaks varastatud PS4 mängukonsoolil mängida neid mänge mille eelmine omanik ostnud on. Selleks aga on tal vaja sisse logida kasutajaga, kes need mängud ostnud on ja siis need PSN-ist allalaadida.