Täna algab “14 Days of Fortnite”

0
233

Epic Games kirjutab oma blogis, et täna kell 16:00 (Eesti aja järgi) algab Fortnite’i üritus – “14 Days of Fortnite” (14 päeva Fortnite’i).

Mis on “14 Days of Fortnite”?

“14 Days of Fortnite” on Epicu viis tähistada pühade hooaega Fortnite’s. Üritus algab täna, 19. detsembril, kell 16:00 (Eesti aja järgi) ja kestab kaks nädalat. Sel ajal saavad mängijad uusi spetsiaalseid väljakutseid koos unikaalsete auhindadega ning mängida erinevaid mängumoode, mis kestavad piiratud aja jooksul.

Epic kirjutab, et selle 14 päeva jooksul saab mängida nii uusi kui vanu mängumoode. Suuremaid vaehtatakse välja iga kahe päeva tagant ja väiksemad mängumoode vahetatakse iga 24 tunni tagant.

Millised mängumoodid täpselt mängimisele tulevad ning mis auhindu jagatakse, selle kohta Epic hetkel lähemalt infot siiski ei jaganud. Mõnel pool on agaramad kasutajad küll juba veidi ringi uudistanud ja veidi infot lekitanud võimalike mänguversioonide ja auhindade kohta, kuid jätan need siinkohal siiski mainimata, las see tuleb üllatusena. Kui aga üllatusi ei soovi, siis võib piiluda Redditis olevasse Fortnite gruppi.

Mis muudatusi veel Fortnite v7.10 uuendus endaga kaasa tõi?

Esialgsete plaanide kohaselt pidi värske uuendus endaga kaasa tooma ka driftilauad (ehk Driftboards), aga Epic otsustas, et need vajavad siiski veel täiustamist ja parandusi. Kuid lisaks “14 Days of Fortnite” üritusele tõi uus uuendus siiski kaasa ka teisi muudatusi.

  • Põõsad said omale jõulutuled külge.
  • Lumepallide loopimise (Snowball Launchers) relvad.
  • Heavy Assault Rifle baastäpsust vähendati 30%, hüppamisel ja langemisel vähendati täpsust 60%, vertikaalsed tagasilööki vähendati 6%, jne.
  • Parendatud õhupallide kontroll.
  • Sõidukid libisevad nüüd jääl.
  • Sõidukiga kõigile neljale rattale maandumisel ei kahjusta enam mängijat sõidukis.
  • Stormwings saab nüüd 50% rohkem kahju kui sõidad asjadele pihta ning alla lastud Stormwingis olebvate mängijatele tehtav kahju tõsteti 25 pealt 50 peale.
  • Zipline’id said samuti mitmeid parandus.

Rohkem infot 7.10 uuenduse kohta leiab siit.