Telltale mängud võetakse Steamist maha

0
293

Steamist on praeguseks hetkeks juba eemaldatud mitmeid Telltale mänge, s.h. ka Tales of Monkey Island ja Back to the Future, kuid mõned neist on veel endiselt saadaval, näiteks Tales from the Borderlands ja Minecraft: Story Mode seeriad. Kui kellelgi on veel oma Steami mängukogust mõni Telltale mäng puudu, mida ta sooviks oma kogus näha, siis tasub selle täiendamisega kiirustada.

Telltale likvideerimisega ja olemasolevate varade haldamisega tegeleb Sherwood Partners, kes võttis eelmisel nädalal võimalike võlausaldajatega ühendust ning on alustanud Telltale varade müügiga. Maha müüakse kõik, s.h. füüsilised tooted ja mööbel, kaubamärgid, litsentsid, tarkvara ja lähtekood.

Lisaks teatas üks endine Tellatel töötaja GameDaily‘le, et töösuhte lõppemisele järgnenud tervisekindlustus COBRA lõpeb endistele Telltale töötajatele 30. novembril 2018. Tavaliselt kestab COBRA kindlustus kuni 18 kuud. Kuid ettevõtte likvideerimise järel lõpevad ära ka nende tervisekindlustuse kokkulepped. See jätab üle 250 endise Telltale töötaja nende tervisekindlustusest ilma.

Telltale Games koondas suurema osa töötajatest septembris, kui selgus, et peamised investorid on otsustanud Telltale edasise toetamise lõpetada. Väidetavalt ei ole Telltale senini täitnud oma kohustusi endiste töötajate ees, s.h. saamata jäänud töötasud, boonused, komisjonitasud, puhkusetasud, jne.