THQ Nordic ostis omale kaks uut mängustuudiot

0
64

THQ Nordic teatas täna, et nad ostsid ära Goat Simulator’i arendaja Coffee Stain Studios ja rallimängudega tegeleva Bugbear Entertainment mängustuudio.

Rootsis asuva Coffee Stain stuudio eest maksis THQ Nordic 30 miljonit eurot (SEK 317m), omandades sellega kogu ettevõtte koos Goat SimulatorSatisfactory, Sanctum intellektuaalse omandiga ning Deep Rock Galactic avaldamise õigused.

Coffee Stain tegeleb hetkel Satisfactory arendamisega arvutile ja Goat Simulator’i Switchi versiooniga. Lisaks ootab avaldamist co-op FPS Deep Rock Galactic, mis on hetkel Early Accessis saadaval ning 16-bitine mäng Huntdown.

Lisaks omandas THQ Nordic 90% Bugbear Entertainment aktsiatest, mitteavaldatud summa väärtuses, koos võimalusega omandada ülejäänud 10% tulevikus. Bugbear Entertainment mängustuudio asub Helsingis ning on tuntud FlatOut rallimänguseeria ning Wreckfest arendajana.

Oma teatas lisas THQ Nordic, et nad ootavad stuudio kasvu ning 250 miljonit SEK müügitulu järgmisel majandusaastal (aprill 2019 kuni märts 2020).