Ubisoft eemaldab Rainbow 6 Siege’ist viited verele, hasartmänguduele ja seksile

0
136

Ubisoft teatas, et seoses Rainbow 6 Siege ilmumisega Aasia turul, viiakse sisse mõned esteetilised muudatused. Mängust eemaldatakse viited verele, hasartmängudele ja seksile. Põhjusena on välja toodud, et Ubisoft tahab, et neil oleks mängust ainult üks globaalne versioon, mis sobiks kõikidele turgudele.

Tänu “lumehelbekestele” on mänguturul pidevalt üks kisakära ja skandaal üksteise otsa. Küll leiab end keegi häiritud olevat mõnest tissist või tagumikust videomängudes, naistegelaste seksikast välimusest, viidetest hasartmängudele või leitakse mingeid rassismi või naisi halvustavaid viiteid, või on verd liiga palju (tõsi selle viimase üle kurdetakse kordades vähem). Seetõttu pole üllatav, et Ubisoft on viimasel ajal üsna ettevaatlikuks muutunud ja tasapisi oma mängudest teatuid elemente välja korjama hakanud, et kisamiseks mitte põhjust anda. Seni on aga varasemalt ilmunud mängud puutumata jäänud. Kuid nüüd on otsustanud Ubisoft mõned muudatused sisse viia ka 2015 aastal ilmunud ’is.

Loomulikult ei ole vaja mainidagi, et nii mõnedki Rainbow 6 Siege mängijad on sellise tsensuuri peale üsna pahaseks saanud ning Ubisofti saab oma fännidelt nii siin kui seal korralikult nahutada.

Ubisoft kinnitab, et tehtavad muudatused on ainult visuaalsed ning mängukogemust ennast, see mis sellest mängust Rainbow Six Siege teeb, need muudatused ei mõjuta.

Alljärgnevalt mõned näited muudatustest mis sisse viiakse.