Ubisoft taastab Rainbow Six Siege’i viited verele, hasartmängudele ja seksile

0
131

Kuu alguses teatas Ubisoft, et seoses Rainbow Six Siege’i ilmumisega Aasia turul, viiakse sisse mõned esteetilised muudatused. Mängust eemaldati viited verele, hasartmängudele ja seksile. Loomulikult ei olnud aga Rainbow Six Siege’i mängijad nende muudatustega rahul ning Ubisoft sai oma fännidelt seepeale korralikult nahutada.

Ubisoft teatas oma eilses blogipostituses, et nad on viimastel nädalatel aktiivselt suhelnud oma kogukonnaga ja pidanud regulaarselt omavahel arutelusid sel teemal. Selle käigus jõudis Ubisoft järeldusele, et nad soovivad tagada tõepärast mängukogemust kõigile mängijatele, eriti neile kes on olnud nendega algusest peale. Seetõttu on Ubisoft otsustanud, et kõik esteetilised muudatused taastatakse algsele kujule.

Ubisoft soovib hoida tehtavate muudatuste mõju mängukogemusele minimaalsena ning seetõttu alustatakse taastamisega Wind Bastioni uuendusega koos. Arendaja loodab mängijate kannatlikkusele ning lubab Rainbow Six Twitteri kaudu mängijaid teemaga kursis hoida.

Lisaks kinnitab Ubisoft, et Aasia territooriumil olevad mängijad saavad jätkata sama mängu nautimist nagu kõik ülejäänud mängijad. See muidugi tekitab küsimuse, et kas antud muudatused olid üleüldse vajalikud.