12 lahedat mängu mis meile E3 2019 ajal silma jäid

0
161

E3 2019 ajal näidati hulgaliselt mänge ning igaühel meist kujunesid välja omad lemmikud, mõned mängudest pakkusid rohkem huvi ja mõned vähem. Vaatasime üle ka omad lemmikud ja otsustasime kokku panna nimekirja 12-st mängust mis Meile Meeldib Mängida meeskonnas enim huvi äratas. Siin ta on meie TOP 12 mängu:

12. Elden Ring

Selle mängu kohta on teada niipalju, et maailma loojateks on Hidetaka Miyazaki ja Gerorge R.R. Martin. Arendajaks on FromSoftware ja väljaandjaks Bandai Namco Entertainment.

11. Halo Infinite

Microsoft lubab järgmisel aastal koos uue konsooliga tuua tagasi ka Master Chief’i. Lubatakse rohkem inimlikumat lugu, võrreldes eelmise osaga. Mängu arendajaks on 343 Industries ja väljaandjaks Xbox Game Studios.

10. Borderlands 3

Borderlands seeria fännide üks enim oodatuimaid mänge, mis sel korral lubab veel rohkem relvi ning mõned neist on omale lausa jalad alla kasvatanud. Borderlands 3 ilmub 13. septemberil 2019, nii et väga kaua ei pea enam ootama.

9. Twelve Minutes

Twelve Minutes on selline lõputu küünlapäeva stiilis lugu, kus peategelane on ajatsüklisse lõksu jäänud ning otsib sellele lahendust. Taaskord pole selle mängu kohta eriti palju rohkem teada kui treilerist näha saab. Igaljuhul äratas see indie mäng päris paljudes huvi ning Meile Meeldib Mängida meeskond ei ole siinkohal erand.

8. Dying Light 2

Dying Light 2 on üks oodatuimaid mänge zombie (ja parkour) fännide hulgas. Algne mäng võitis kiirelt paljude mängijate südamed ning järge sellele on juba mõnda aega oodatud. Õnneks ei pea enam kaua ootama, sest juba järgmise aasta kevadel saab asuda peategelase Aideni rolli, et selles karmis maailmas, kus iga nurga taga võib sind surm oodata, ellu jääda ja päästa mis päästa annab.

7. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon sarja uues mängus toimub tegevus Auroa nimelisel salapärasel saarel, kus mängijal tuleb üksi või koos sõpradega vastu astuda kurikaeltele, kes alles mõni aeg tagasi võitlesid sinuga koos, mistõttu on tegemist eriti ohtliku vastasega, kes teab täpselt kõiki sinu võimalikke samme. Vähe sellest neil on abiks Skelli droonide armee, kes sinu elu põrguks võivad muuta. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint ilmub 4. oktoobril Xbox One’i seadmetele, PlayStation 4 konsoolile ja arvutile.

6. Deathloop

Deathloop’i treiler oli lihtsalt nii äge, et kui Bethesda pressikonverentsil seda näidati jäi sellele kohe silm pidama. Õnnetuseks pole aga mängu enda kohta just eriti palju infot jagatud. Tegemist on esimese isiku vaates mängitava põnevusmänguga, kus peategelasteks paistavad olevat kaks palgamõrtsukat. Kui esimene kord ei õnnestunud ja saad surma, siis hüppa ajas tagasi ja proovi uuesti. Mängu arendajaks on Arkane Lyon, mängustuudio kes on mängijaid rõõmustanud BioShock 2, Dishonored seeriaga ning juulis ilmub neilt Wolfenstein: Youngblood.

5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild järg


The Legend of Zelda: Breath of the Wild oli lihtsalt nii hea mäng, et Nintendo otsustas sellele järje teha. Kahjuks pole täpselt teada millal mäng lõpuks ilmub, kuid senise info põhjal on alust arvata, et see võiks ilmuda järgmisel aastal.

4. Marvel’s Avengers

Crystal Dynamics ja Eidos Montréali loodav Marvel’s Avengers on ilmselt iga koomiksifänni oodatuimate mängude nimekirjas, kuna koomiksifänne on ka meie hulgas, siis leidis Marvel’s Avengers tee ka meie TOP 12 mängu hulka. Kahju ainult, et mängus ei kasutata filmidest tuntud näitlejaid. Marvel’s Avengers ilmub 15. mail 2020.

3. Luigi’s Mansion 3

Tuleb välja, et luksuslik hotell kuhu Luigi koos oma venna ja sõpradega puhkama sõitis pakub unistuste puhkuse asemel hoopis hulgaliselt kummitusi. Järgmine kord tasub ehk hoolikamalt uurida, kes sind kuhugi kutsub, ega juhuslikult pole tegu kurikaela King Boo’ga. Sel korral on mängus olemas ka mitmikmängija mängulaad, mida kutsutakse ScareScraperiks, kus kuni kaheksa mängijat saavad koos mängida. Luigi’s Mansion 3 ilmub käesoleva aasta lõpus.

2. Watch Dogs Legion

Järgmise aasta märtsis ilmuv Watch Dogs Legion tegevus toimub düstoopilises Brexiti järgses Londonis. Mängijal on võimalik mängus värvata kõiki tegelasi keda tänaval näed ja nendega mängima asuda. See annab võimaluse erinevate missioonide jaoks kasutada vajalike oskustega tegelasi. Ubisoft lubab, et kõikidel tegelasel on oma taustalugu, isiksus ja oskused, mis aitavad sind su teekonnal. Olemas on ka kuni nelja mängijaga co-op mängulaad, lõppmängu väljakutsed, päevased missioonid jne.

1. Cyberpunk 2077

Kas kellelgi oli mõni kahtlus selles osas millise mängu siit viimasena leiab? Loomulikult sai Cyberpunk 2077 ülekaalukalt meie lemmikute nimekirjas esimese koha ja seda täiesti teenitult või mida arvad sina?