“Knights Of The Old Republic” saab omale filmiversiooni

0
87

BuzzFeedNews kirjutab, et uus “Star Warsi” film on töös ning see põhineb BioWare’i klassikalisel rollimängul “Knights Of The Old Republic”.

Stsenaariumit filmiversioonile kirjutab Lucasfilmi jaoks Laeta Kalogridis (Alita: Battle Angel) ning BuzzFeedNews andmetel olevat ta võimaliku triloogia esimese osaga juba lõpusirgel.

KOTOR ilmus esmakordselt 2003. aastal ja mängu tegevus toimub tuhandeid aastaid enne Skywalkeri filmide sündmusi, kirjeldades lahingut Vabariigi ja taastärkava Sithi jõudude vahel, mida juhib Darth Malak. Materjali filmiks leiab sellest mängust küllaga, millega Star Warsi fänne rõõmustada saaks, omaette küsimus on muidugi see, et kui palju algsest loost üldse filmi jõuab.

Kuu alguses teatas Disney, et käesoleva aasta detsembris ilmuv üheksas film on Skywalkeri saaga viimane film ning uue Star Warsi filmitriloogia esimene film ilmub 2022. aasta detsembris ja ülejäänud kaks ilmuvad järgnevatel aastatel enne jõulunädalat. Uue filmitriloogia loojateks olevat David Benioff ja D.B. Weiss (Game of Thrones).