Alates järgmisest hooajast on Fortnite’i mängimiseks arvutil vaja paremat graafikakaarti

0
994

Fortnite’i 10. hooaeg toob endaga kaasa mitmeid muudatusi, sealhulgas ka pisut rangemad nõuded sinu arvutile, millel Fortnite’i mängid.

“Alates 10. hooajast vajab Fortnite’i arvutiversioon graafikakaarti, mis toetab Microsoft DirectX 11,” kirjutab Epic Games oma lehel.

“Kuigi DirectX 11 toetav graafikakaart on alati olnud üks Fortnite’i süsteeminõuetest, oleme seni toetanud ka vanemate graafikakaartidega mängimist – nii et kõik saaksid mängida!”

“Kuid 10. hooaja alates, ei tööta Fortnite enam vanemate graafikakaartidega. See võimaldab meil keskenduda oma arendus- ja testimispüüdlustele, et optimeerida Fortnite’i kogemust kõigi mängijate jaoks.”

FORTNITE’i 10. HOOAJA ALGUSENI JÄÄNUD:

Juhul kui sa oled seni mänginud vana graafikakaardiga arvutil, siis on aeg graafikakaardi uuenduseks või tegelikult nii vana graafikakaardi puhul on ilmselt ka arvuti ise aegadest ammustest pärit ning oleks aeg omale uus arvuti soetada. Juhul kui nii suurt väljaminekut teha ei soovi, siis on muidugi võimalus edaspidi Fortnite’i oma telefonil või konsoolil mängida.

Milline DirextX’i versioon sinu arvutis jookseb ja kas su graafikakaart ka järgmiseks Fortnite’i hooajaks sobib, seda saab kontrollida lihtsalt:

  1. Kirjuta tööriistareal olevale otsinguväljale dxdiag.
  2. Seejärel vali käsk dxdiag Run.
  3. DirectX Diagnostic Tool’is vali aken System.
  4. System Information all on kirjas DirectX’i versioon mis su arvutis on, kui see on madalam kui 11, siis on aeg seda uuendada.
  5. Seejärel vali Display aken või kui sul on arvutis kaks kaarti, siis tasub vaadata ka Render aknasse.
  6. Järgmisena vaata Drivers osas sellist asja nagu Direct3D DDI, kui seal on number 11 või suurem, siis võid kergendatult hingata, Fortnite töötab sinu arvutis ka järgmisel hooajal.

Epic Games’i endine juht tahtis Fortnite’i ära kustutada

Epic Games'i endine direktor, Rod Fergusson rääkis Game Informerile antud intervjuus, et kui ta oleks ettevõttesse edasi jäänud, siis oleks ta Fortnite'i tühistanud, sest...