Borderlands 3 ilmub 13. septembril 2019

0
71

Borderlands 3 ilmub Xbox One’ile, PS4-le ja PC-le 13. septembril 2019 ning PC versioon on tõepoolest esimesed pool aastat Epic Games Store’i eksklusiiv. Pärast seda ilmub mäng ka teistesse e-poodidesse.

2K president David Ismailer räägib, et nad on põnevil koostööst Epic’uga, kes aitab neil Borderlands 3 tuua kiiresti laienevale publikule, “Meie missiooniks on, lisaks kõige huvitavamate ja põnevamate meelelahutuskogemuste pakkumisele, omaks võtta uusi levitamisega tegelevaid platvorme, mis panustavad meie püüdlustesse suurendada Borderlands 3 publikut.”

Loomulikult rõõmustati fänne ka täiesti uue treileriga, mida saab näha postituse ülaosas, juhul kui sa seda tähele ei pannud.

Kui sulle meeldivad relvad, siis sinu lemmik relvade tootjad on tagasi, pakkudes miljardeid erinevaid relvi, mille abil kaost külvata. Treileris tutvustati ka nelja tegelaskuju kellega mängida saab – sõdur Moze, sireen Amara, palgamõrvar Zane ja robot FL4K. Lahinguid saab maha pidada nii üksi kui sõpradega koos, onlines või diivanil sama ekraani taga.

Mängust tuleb müügile mitu erinevat versiooni. Kõige tavalisem neist sisaldab ainult mängu. Deluxe Edition sisaldab lisaks mängule ka viite lisapakki, kosmeetilist nänni, relvade skinne ja muud kraami. Kuid kui sa vajad veel rohkem looti, siis tasub vaadata Super Deluxe Edition’i poole, mis sisaldab kõike seda mida Deluxe Edition ja lisaks veel Season Passi, mis annab ligipääsu neljale kampaania lisapakile (uued lood, missioonid ja väljakutsed) ja Butt Stallion kosmeetilisele nännile. Tõelised Vault Hunterid aga saavad omale osta Borderlands 3: Collector’s Edition’i.

Gearbox lubab 1.mail näidata ka mängu ennast, nii et hoia meie lehel jaBorderlands.com lehel silm peal.