“Tiny Tina’s Wonderlands” saab järje

0
13
Tiny Tina's Wonderlands

Kui sulle meeldis “Tiny Tina’s Wonderlands“, siis on meil sulle rõõmsaid uudiseid, sest tänu LinkedInis toimunud lekkele on teada, et töös on “Tiny Tina’s Wonderlands 2” ja “Borderlands 4”.

See, et Gearboxilt on tulekul uusi Borderlandsi mänge, ilmselt ei tohiks kellelegi eriti suureks üllatuseks tulla, sest Borderlandsi seeria on ettevõttele korralikult raha teeninud. Sealhulgas on ettevõtte juht Randy Pitchford ise korduvalt vihjanud, et nad töötavad “Borderlands 4” kallal.

Kahjuks ei ole aga ametlikult veel midagi väljakuulutatud, seetõttu pole teada, millises arenguetapis mõlemad mängud hetkel olla võivad. Võime vaid loota, et äkki saab järgmisel kuul toimuval Game Awards üritusel mängude kohta rohkem infot.

Hetkel kuulub Gearbox veel Embracer grupile, kuid juba on Embracerile tehtud mitmeid pakkumisi Gearboxi ostmiseks. Lisaks saatis Gearboxi kommunikatsioonijuht Dan Hewitt ettevõtte töötajatele kirja, kinnitades, et üheks võimalikuks stsenaariumiks on täna tõepoolest Embracerist lahku minek, kuid midagi konkreetset pole veel otsustatud.