E3 2019 – Kui Keanu Reeves lavale astus olid fännid juba pöördes ehk Microsofti pressikonverents

0
183

Microsofti pressikonverentsi tipphetk ei olnud üldsegi mitte Halo Infinite, Xcloud või Xbox Scarlett, selleks oli hoopis Keanu Reeves. Kui Cyberpunk 2077 esimesed kaadrid jooksma hakkasid oli saalist kuulda positiivset tagasisidet, kuid see polnud võrreldav sellega mis juhtus video lõpus, kui ekraanile ilmus Keanu Reeves. Kui aga Keanu Reeves isiklikult lavale astus läksid fännid täielikult pöördesse. Teada sai ka lõpuks Cyberpunk 2077 ilmumiskuupäeva, milleks on 16.04.2020.

Kui ma täna hommikul erinevatelt inimestelt uurisin, et mis neile Microsofti pressikonverentsist meelde jäi, siis nimetati kiirelt Keanu Reeves ja Cyberpunk 2077, seejärel tulid Dying Light 2, Xbox Scarlett ja Minecraft: Dungeons. Paaril korral mainiti ära ka see mäng kus toimus tegevus joonistustel, loomulikult ei suutnud keegi neist mängu nime meenutada siinkohal.


E3 2019 ajakava – millal ja mida vaadata

Järgmisel nädalal toimub Los Angeleses iga-aastane suurüritus Electronic Entertainment Expo ehk E3. Uksed on külastajatele avatud 11. juunist kuni 13. juunini. Ürituse ja sellele...


Tegelikult aga oli Microsofti pressikonverentsil siiski ka palju muud. Räägiti Xbox Game Passist arvutile, Ultimate Passist, mis sisaldab kõiki kolme – Xbox Live Gold, Xbox Game Pass ja Xbox Game Pass arvutile ning loomulikult reklaamiti ka uut Xbox Elite pulti, mis tuleb müügile novembris ja hakkab maksma €180.

Kokku näidati meile 60 mängu, neist 14 Xbox Game stuudiotelt ning lavale lükati isegi elusuuruses LEGO klotsidest ehitatud auto, reklaamimaks uut LEGO Speed Champions nimelist lisa Forza Horizon 4 jaoks. Ühesõnaga sel aastal saame uue Forza asemel hoopis klotsidest Forza versiooni. Üldiselt näidati ja räägiti kõigest, mille kohta oli teada, et juttu tuleb ning lisaks igasuigust muud kraami. Välja arvatud siis Gears Tactics. Kuhu jäi Gears Tactics? Kõike seda saab järele vaadata siit.


E3 2019 – EA PLAY ja mingi kaikaga vehkiv poiss

Käesoleval aastal otsustas Electronic Arts tavapärase pressikonverentsi asemel hoopis oma EA Play ürituse koos striimiga korraldada. Pean nentima, et see oli õige otsus, sest...