Epic eemaldas mängijate nõudmisel fänni loodud sisu, mis vihjas enesetapule

0
605

Lumehelbekesi on tänasel päeval kõik kohad täis, sealhulgas ka Fortnite’s, mängus kus tuleb ära tappa kõik teised mängijad. Võib juhtuda, et nii mõnigi teeb vahel mängus ka enesetapu, hüpates kaljult või kusagilt mujalt alla. Kuid kui mõni neist peaks mängus juhuslikult nägema nööri ja pikali kukkunud tooli, siis on kuri karjas ning nõutakse Epicult koheselt sellise materjali eemaldamist. Täpselt nii juhtus FuryLeaks loodud sisuga, mille Epic pahaste mängijate nõudmisel eemaldas, kuna see sisaldavat vihjet enesetapule.

Fortnite’i The Block pakub mängijatele avastamiseks erinevaid fännide loodud keskkondi, kus mängijad said näha ka FuryLeaks’i loodud hüljatud mõisa, mis sisaldas ruumi kus laest rippus alla nöör ja põrandal oli pikali kukkunud tool. Kuigi nimetatud vaatepilt ei sisalda visuaalselt mitte midagi sobimatut, sisaldas see vihjet võimalikule enesetapule, mis shokeeris mängijaid lausa niipalju, et nad andsid sellest Epicule koheselt teada ja nõudsid selle eemaldamist mängust.

Üks sellistest shokeeritud kasutajatest, req-q kirjutas Redditis, “Epic võiks tõesti kaarti enne Blokki lisamist kontrollida, keegi on end ülespoonud siin.”

Pilt: Reddit | req-q

Epic Games teatas, “Selle looja sisu eemaldati blokist, kuna see ei vastanud meie sisuvormide suunistele.”

Ruumi looja FuryLeaks kirjutas Twitteris, et tegemist oli naljaga kus tool pidi rippuma nööri küljes ning lisas, “Tegelikult ei pidanud see selliselt välja nägema.”