Fännid on tigedad, sest treiler rikkus nende jaoks mängu lõpu ära

0
299

Vaata Star Wars Jedi: Fallen Order’i treilerit, mille peale mõned fännid kurjaks said:

Treiler nagu treiler ikka? Kõnesolevaks spoileriks, mis mängu lõpu olevat nüüd fännide jaoks ära rikkunud, peetakse siis treileri lõpus näidatud Dart Vaderit. Mismoodi see siis nüüd täpselt mängu lõppu kuidagi spoilerdas võibki enamuse jaoks arusaamatuks jääda.

Ka mina ei ole, ikka veel, mänguga lõpule jõudnud. Suuresti seepärast, et tegemist on minu arvates, aegade kõige igavama Star Wars mänguga ning mängulugu on kohutavalt vilets. Kuid selle treileri vaatamine ei spoilerdanud mulle mitte midagi ära. Treileri lõpus näidatud Darth Vader võib viidata ju absoluutsele ükskõik millele. Kui keegi nüüd üldse midagi spoilerdas siinkohal, siis pigem sai sellega hoopis hakkama Schreier ja teised kes hakkasid rääkima, et treileris näidatud Darth Vader ilmub mängu lõpus.

Samuti ei tohiks Darth Vader selles mängus kellelegi üllatusena tulla, arvestades mängu toimumisaega. Nimelt leiab Star Wars Jedi: Fallen Order’i tegevus aset viis aastat pärast Star Wars’i kolmandat episoodi “Revenge of Sith” ja enne neljandat episoodi “A New Hope“. Lisaks tuleb sul tegemist teha impeeriumi inkvisiitoritega, kes alluvad otse Darth Vaderile ja Palpatine’ile. Seetõttu on vähemalt poole mängu peal arvata, et varem või hiljem tuuakse Darth Vader mingil kujul mängu sisse.

Siinkohal tahaksin veel ühe asja ära spoilerdada. Ärge usaldage nähtud treilerit, mis püüab teile jätta muljet nagu tegemist oleks mingi tõsisemat sorti märulimänguga. Kaugeltki mitte, enamus ajast tuleb mängijal tegeleda hoopis mingi üksluise ronimisega või tunnelites jooksmisega.

1
2