Phil Spencer tahab, et “Starfieldi” mängiks rohkem inimesi kui “Skyrimi”

0
53

Xboxi juht Phil Spencer soovib, et Bethesda uut mängu, Starfieldi mängiks veel rohkem inimesi kui “Skyrimi”.

“Ma armastan Forza 5 ja Halo statistikat… Armastan seda, kui paljud inimesed mängisid Psyhonauts 2 vs. Psychonauts 1. Seega, kui ma vaatan meeskondi, kui me Toddiga Starfieldist räägime, siis: ‘Kuidas teha nii, et see oleks kõigi aegade enim mängitud Todd Howardi mäng üldse?’,” ütles Spencer intervjuus Stephen Totilole (Axios).

Halo Infinite’i” mängijate arv on ületanud kogu maailmas 20 miljoni piiri ja “Forza Horizon 5” numbrid on ületanud 18 miljoni mängija piiri.

Spencer usub, et kuigi mängude kvaliteet on kahtlemata kõige olulisem, siis platvormil on siin palju kaasa aidata. “Kas me suudame tõesti teha selliseid mänge – kas me saame lubada, et need jõuavad rohkemate mängijateni, kui nad kunagi varem näinud on? Ja ma ütlen seda, sest usun interaktiivse meelelahutuse sotsiaalsesse mõjusse,” lisas Spencer.

“Starfield” ilmub 11. novembril 2022 Xboxi konsoolidele ja arvutile ning on esimesel päeval saadaval Xbox Game Passi kaudu, mis kindlasti aitab mängijate kasvule palju kaasa. Kuid teisest küljest ei ilmu see mäng PlayStationi konsoolidele.

Spencer soovib, et “Starfieldi” mängijate arv ületaks “Skyrimi” mängijate arvu. Kahjuks ei täpsusta Spencer ja Totilo, et mis see number on. 2016 aasta novembris teatas Todd Howard, et “Skyrimi” on müüdud üle 30 miljoni koopia.

Spencer loodab, et rohkem mängijaid tuleb ka teistele mängudele, sealhulgas Activision Blizzardi mängudele. “Ma tahan, et viie aasta pärast mängiks veel rohkem inimesi WoW’i, kui täna. Tahan, et viie aasta pärast mängiks rohkem inimesi Call of Dutyt ja viie aasta pärast rohkem inimesi Candy Crushi, sest me oleme need teinud rohkematele inimestele kättesaadavamaks,” selgitas Spencer.