Fortnite’i mängija Jarvis Kaye sai petmise pärast eluagse keelu

0
1204

Professionaalne Fortnite’i mängija ja FaZe klanni liige Jarvis Kaye teatas oma videos, et ta sai Fortnite’ist eluaegse keelu ning vabandas oma fännide ees, et ta kasutas mängimisel aimbotti (mis automaatselt sihib ja tulistab vastaseid).

“Ma lihtsalt soovin, et oleksin seda teadnud, kui hullu jama ma kokku keeran, sest ma ei oleks siis kunagi selliseid videoid teinud,” ütles Kaye läbi pisarate.

Kaye jäi petmisega vahele pärast seda kui ta pani oma YouTube’i kanalile üles Fortnite’i videod, milles oli näha kuidas ta kasutas aimbotti. Tema YouTube’i kanalil on üle 2 miljoni järgina ja Twitchi kanalil pool miljonit järgijat.

Oma videos kinnitab Kaye veel, et ta pole kunagi petnud võistlevas mängus ja üles laetud videod olid lihtsalt meelelahutuslikul eesmärgil.



Aimbottide, häkkimine või muul moel petmine on selgesõnaliselt keelatud Epic Games’i kasutustingimustes. Kuid Kaye fännide arvates on tegemist ebaõiglase karistusega. Mitmed fännid on alustanud #FreeJarvis kampaaniaga, kus viidatakse sellele, et mitmed petturid on Fortnite’ist keelu saanud ainult paariks nädalaks. Näiteks Xxif ja Ronaldo jäid mõlemad petmisega vahele Fortnite’i World Cup’i ajal. Mõlemad said ainult kahenädalase keelu.