Fortnite saab omale ostu tühistamise nupu

0
446

Fortnite’i pood on täna üles ehitatud nii, et see soodustab kogemata oste. Neid kasutajaid, kes vähemalt korra midagi kogemata Fortnite’i poest ostnud on, on päris palju, sellest annavad tunnistust ka mitmed postitused Redditis või Fortnite’i foorumis. Lõpuks aga on lootust, et sellele probleemile saabub lahendus peatselt.

Kasutajad on juba pikemat aega palunud Epicult, et see lisaks Fortnite’i samasuguse ostu kinnitamise süsteemi nagu see eksisteerib Fortnite’i Jaapani versioonis. Iga kord kui sa soovid midagi osta küsitaks sinult ostule kinnitust, kõrvaldades kogemata ostude võimaluse.

Oma vastuses kasutajatele vastas Epic Games, et tegemist on erandjuhtumiga Jaapanis ning nad ei plaani seda ülejäänud riikides rakendada. Miks Epic Games sellist ostu kinnitamise süsteemi keeldub mujal kasutusele võtmast, selle kohta keelduvad nad kahjuks selgitusi andmast, eks omad järeldused sellest võib igaüks ise teha.

Õnneks tulevad nad kasutajatele siiski niipalju vastu, et lubavad tulevikus lisada ostu tühistamise nupu, mida saab kasutada 5 minuti jooksul peale ostu sooritamist.

Hetkel on Fortnite’is olemas tagastamise süsteem, mis lubab kasutajatel 30 päeva jooksul ostu tühistada, kuid seda saab teha väga piiratud arv kordi.