Kas sa oleksid huvitatud loopõhisest Divisioni mängust?

0
166

Kas sa oleksid huvitatud loopõhisest Divisioni mängust? Kui vastus on jah, siis tea, et sa pole kaugeltki ainuke, kes soovib Divisioni mängu mis keskenduks loole ning paistab, et lõpuks ometi hakkab see pärale jõudma ka mängu arendajale.

“Ma armastan ideed ühe mängija narratiivist tingitud Divisioni mängu spin-off’ist. Keskendudes agendile, kes üritab jõuda koju oma pere juurde pärast seda, kui ta saadeti NYC-sse, SHD katkestuse ajal DC-s. TLOU x Division,” kirjutas TT Games’i direktor Tim Spencer Twitteris.

The Division 2 loovjuht Julian Gerighty jagas seda postitust oma Twitteri seinal edasi, uurides kasutajatelt, “Mõtteid?”, mis tõi kiirelt sadu positiivseid vastuseid koos ettepanekutega.

See annab lõpuks lootust, et ehk saab tulevikus mängida ka üht head Divisioni mängu mis keskendub mänguloole, sest Divisioni mängude suurimaks miinuseks on puuduv lugu, mis kõnetaks mängijat.

23. juulil saavad “Year 1 Pass” omanikud mängima asuda tasuta lisa, The Division 2 is Episode 1 – DC Outskirts: Expeditions. Ülejäänud peavad ootama kuni 30. juulini.