Konamil pole aimugi miks Sony otsustas PES 2019 maha võtta

0
114

Eelmisel nädalal teatas Sony, et PlayStation Plus mängudeks juulis on Horizon Chase Turbo ja Pro Evolution Soccer 2019. Kuid paar päeva hiljem teatas Sony, et nad võtavad PES 2019 maha ja selle asemele tuleb hoopis Detroit: Become Human.

Kui Konamilt uuriti mis selle põhjuseks on, teatasid nad, et see tuli ka neile endile üllatusena. “See on Sony otsus ja esitage palun päring Sonyle,” kinnitas Konami pressiesindaja Gamespot’ile.

Sony küll kinnitas Gamespotile ja Eurogamerile mõlemale, et tegemist oli tõepoolest nende otsusega PES 2019 asendada Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition’iga ja vabandas “ebamugavuste” tekitamise eest, kuid nad keeldusid jagamast selgitusi selle kohta, miks nad viimasel hetkel mängu asendasid.

“Otsustasime sel kuul PS Plus mängude hulgas teha muudatuse ja pakume Pro Evolution Soccer 2019 asemel Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition’i. See oli otsus, mille me otsustasime ettevõttena teha ja vabandame võimalike ebamugavuste pärast,” teatas Sony pressiesindaja.