Meile Meeldib Mängida #7 Mängurist tüdruk müüb vannivett

0
122

Iowa ülikooli teadlased avastasid, et videomängudel on loomingulisele mõtlemisele positiivne mõju. Erinevalt Iowa ülikooli uuringus osalenud katsealustest on aga Belle Delphinel pikem mängurikarjäär selja taga ning tema on otsustanud tulnukpiltide joonistamise asemel hoopis oma vannivett müüma hakata. Mängurist tüdruku vannivesi osutus aga nii populaarseks, et esimene partii müüdi juba esimese kahe päeva jooksul välja.

Lisaks räägime jälle Kojimast ja tema postitatud ekraanipiltidest, mis fännid pöördesse ajasid. Videomängudest filmide ja seriaalide tegemine on samuti endiselt popp. Kuid kelle jaoks on pilvepõhised mänguteenused nagu Google Stadia mõeldud? Samal ajal aitab Amazon Hiina stuudiot uue Lord of the Rings MMO mängu loomisel. Nintendo aga lasi välja Dr. Mario World mobiilimängu ja sügisel ilmub neilt uus konsool.

Erik mängis sellist ägedat mängu nagu Fire Emblem: Three Houses ja Tarmo ehitab Dragon Quest Builders 2-s. Soovitame mõlemat mängu.

Meile Meeldib Mängida mölasaadet saab YouTubes otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab seda järele vaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest: