Microsoft alustab järgmisel kuul Project xCloud avaliku beetaga

0
47

Project xCloud on Xboxi striimiteenus, mis võimaldab mängida Xboxi mänge teistes seadmetes nagu näiteks mobiiltelefonid ja tahvelarvutid. Nii on võimalik mängida Xboxi mänge ka siis kui sul ei ole Xboxi või arvutit. Kõik mida sul selleks vaja, on ühilduv seade, internetiühendus ja pult.

Microsoft alustab järgmisel kuul Project xCloud avaliku testimisega. Esialgu saab seda testida ainult Suurbritannias, Ameerika Ühendriikides ja Koreas. Hiljem lisatakse testi veel riike. Lisaks saab esialgu xCloudi testida ainult Android seadmetel.

Kui oled xCloudi testimisest huvitatud, siis beetasse saab end registreerida siin.

Beetas on hetkel saadaval Halo 5: Guardians, Gears 5, Killer Instinct ja Sea of Thieves. Microsoft lubab jooksvalt sinna mänge juurde lisada ning kinnitab, et kõik mängud on beeta ajal tasuta.

Beeta testimine kestab “kuni kliendid kinnitavad, et on teenusega rahul ja see vastab meie sisemistele kvaliteedistandarditele,” teatas Microsoft.

Kui palju xCloud’i teenus maksma hakkab ja millisel kujul seda täpsemalt pakkuma hakatakse, selle kohta ei ole Microsoft veel infot jaganud.