Ninja striimib täna öösel Gears 5 ja fännid said selle peale kurjaks

0
151

Ninja kirjutab Twitteris, et koostöös Microsoftiga, saab esmakordselt näha kuidas ta hakkab mängima Gears of Wars 5 kampaaniat. Striim algab täna kell 5pm CT (Eesti aja järgi kell üks öösel).

Mingil veidral põhjusel aga said nii Ninja kui ka Gears of War’i fännid selle peale üpris kurjaks. Nii mõnigi süüdistab teda enda maha müümises Microsoftile, teised küsivad, “palju sulle sel korral maksti?”, kolmandad küsivad, et kas Ninja enam polegi lastesõbralik kanal, kuid on ka neid kes teda ilustamata otse persse saadavad.

Lisaks on päris suur hulk kasutajaid kurjad selle peale, et Ninja striimib mängu enne kui teised seda üldse mängima saavad hakata ning nad ei ole Microsofti otsusega rahul. Mike Ybarra küll üritab neid maha rahustada, et Ninja ei striimi täna tervet mängu vaid ainult mõned tunnid. Kuid Gears of War fänne see ei rahulda, sest nemad peavad veel ootama kuni nad mängima saavad hakata ning Ninja spoilerdab nüüd kõik ära. Kuigi mitte keegi ei sunni neid Ninja striimi vaatama, jäävad nad endale kindlaks, et sellega rikutakse nüüd nende esmane mängukogemus ära.

Gears 5 Ultimate ilmub 5. septembril 2019, kell 23:00. Tavaline versioon mängust ilmub 9. septembril 2019, kell 23:00.