Nintendo Direct (13. veebruar): Super Mario Maker 2, Tetris Battle Royale ja teisi uusi Switchi mänge

0
183

Nintendo teab alati kuidas oma fänne rõõmustada ja eilne Nintendo Direct oli taaskord täis rõõmsaid üllatusi.

Enne ürituse algust oli teada, et Fire Emblem: Three Heroes kohta jagatakse rohkem infot ning tulekul on Marvel Ultimate Alliance 3 ja Yoshi’s Crafted World. Kuid teada anti ka mitmetest sellistest mängudest, mida keegi ei osanud oodata. Üheks selliseks üllatuseks oli Tetris 99, Battle Royale versioon klassikalisest mängust, mis on hetkel tasuta saadaval kõigile Nintendo Switch Online tellijatele.

Super Mario Maker 2 ilmub Nintendo Switchile juunis. Lahe videomäng, mida nii suured kui väikesed Nintendo sõbrad on juba pikisilmi oodanud. Lõpuks saavad ka Nintendo Switchi kasutajad ise Super Mario tasemeid ehitada ja neid teistele mängimiseks jagada. Uus versioon toob endaga kaasa ka mitmeid uuendusi, kaasa arvatud kassikostüüm, mida sai esmakordselt näha Super Mario 3D World’is.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order ilmub eksklusiivselt Nintendo Switchile sel suvel. Mängida saab koos sõpradega nii lokaalselt kui ka onlines.

Box Boy + Box Girl on 270 tasemest koosnev nuputamismäng ja ilmub Nintendo Switchile 26. aprillil.

Super Smash Bros. Ultimate saab omale kevadise uuenduse, versioon 3.0. Super Smash Bros. Ultimate arvustusega saab tutvuda siin.

Captain Toad: Treasure Tracker saab samuti omale uut kraami. Tasuta uuendus lisas võimaluse kõiki mänguväljakuid koos sõbraga mängida. Tulekul on ka uued lisad, mis pakuvad 18 uut väljakutset ja 5 uut mänguväljakut. Special Episode ilmub 14. märtsil. Captain Toad: Treasure Tracker arvustust saab lugeda siit.

Bloodstained: Ritual of the Night ilmub 2019. aasta suvel.

Dragon Quest Builders 2 on Minecrafti stiilis maailm kus on võimalik maailma avastada, ehitada ja erinevaid missioone teha. Dragon Quest Builders 2 ilmub 12. juulil.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age S, massiivne JRPG seiklus ilmub Nintendo Switchile sel sügisel.

Disney Tsum Tsum Festival on seltskonnamäng, mis mõeldud igas vanuses lastele ja ilmub 2019. aastal.

Starlink: Battle for Atlas saab aprillis omale uuenduse, mis lisab mängu uued rassid ja missioonid.


Rune Factory 4 Special ilmub Nintendo Switchile sel aastal. Lisaks kinnitati, et arendamisel on ka Rune Factory 5, mille kohta saab rohkem infot tulevikus.

Oninaki on Suare Enixi ja Tokyo RPG Factory uus RPG, mis ilmub juba sel suvel.

Yoshi’s Crafted World – robotid, meisterdatud sõidukid ja 180 kostüümi Yoshile. Mäng ilmub küll 29. märtsil, kuid kõik kes soovivad saavad proovida mängu demo.

Fire Emblem: Three Houses on käigupõhine taktikaline RPG, kus peategelane õpib Ohvitseride Akadeemias sõjakunsti. Mängija saab valida kolme erineva meeskonna vahel ning värvata teisi tudengeid oma meeskonnaga liituma, et neid aidata testide läbimisel ja üheskoos lahinguid maha pidada. Fire Emblem: Three Houses ilmub 26. juunil.

Tetris 99 on klassikalise Tetrise Battle Royale versioon. Mängu alustab 99 mängijat, kuid võitjaid on ainult üks. Tetris 99 on tasuta saadaval kõigile Nintendo Switch Online tellijatele.

Dead by Daylight on 4v1 mitmikmäng, mis ilmub Nintendo Switchile 2019. aasta sügisel.

Deltarune on järg Undertale mängule ja selle esimene osa ilmub 28. veebruaril, tasuta.

Daemon X Machina sai omale demo, mida kõik soovijad saavad Nintendo eShop’ist alla laadida ja proovida. Täismäng ilmub 2019. aasta suvel.

GRID Autosport toob Nintendo Siwtchile realistliku rallimängu, mis sisaldab 100 autot ja 100 rada. Mäng ilmub Switchile sel kevadel.

Hellblade: Senua’s Sacrifice ilmub Nintendo Switchile 2019. aasta kevadel.

Mortal Kombat 11 Switchi versioon ilmub 23. aprillil ja sisaldab uusi tegelasi.

Unravel 2 ilmub 22. märtsil

Assassin’s Creed 3 Remastered ilmub Nintendo Switchile 21. mail ja sisaldab Assassin’s Creed Liberation Remastered versiooni.

Final Fantasy 7 ilmub Nintendo Switchile 26. märtsil.

Chocobo’s Mystery Dungeon Every Buddy ilmub Nintendo Switchile 20. märtsil.

Final Fantasy 9 on alates tänasest Nintendo eShop’is saadaval ja maksab €20.99

Astral Chain on uus mäng Platinum Games stuudiolt. Mängija kuulub politsei erijõudude üksusesse ning tegevus toimub multikultuurses futuristlikus linnas, kus kaks mängijat teevad koostööd, kasutades elavat relva, Leegion, sünergeetilises võitlussüsteemis ja uurimisel. Astral Chain ilmub Nintendo Switchile 30. augustil.

Bayonetta 3 on arendamisel.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening, mis algselt ilmus Game Boy’le rohkem kui 25 aastat tagasi ja on üks kõige armastatumaid mänge Legend of Zelda seerias, saab omale uusversiooni, mis ilmub Nintendo Switchile 2019. aastal. Peab mainima, et uusversioon näeb üpris kena välja.

Nintendo Directi saab vaadata siit: