Nintendo Direct: Overwatch, SNES mängud ja muud kraami

0
137

Öösel leidis aset järjekordne Nintendo Direct, tuues Nintendo Switchi omanikeni mitmeid värskeid uudiseid. Juhul kui sa sel ajal magasid, siis on seda võimalik YouTube’is vaadata. Alljärgnevalt leiab aga väikese lühikokkuvõte olulisematest teemadest.

Viimastel nädalatel on palju räägitud sellest, et Overwatch võib lõpuks tulla ka Nintendo Switchile. See sai nüüd ametliku kinnituse – Overwatch ilmub 15. oktoobril Nintendo Switchile. Müügile tulev komplekt sisaldab 14 tegelase skinne ja Nintendo Switch Online tellimust kolmeks kuuks.

Banjo-Kazooie tuli täna Super Smash Bros. Ultimate’i. Banjo-Kazooie kasutamiseks on vajalik Figter Pass’i olemasolu.

Populaarne indie mäng Return of The Obra Din ilmub Nintendo Switchile käesoleva aasta sügisel.

Lisaks Pokémon Sword and Shield’ile ilmub sel aastal Game Freak mängustuudiolt veel teinegi mäng. Little Town Hero on uus rollimäng, mis ilmub Nintendo Switchile 15. oktoobril.

Alates tänasest saavad Nintendo Switch Online teenuse tellijad ligipääsu 20 klassikalisele SNES mängule.

Lisaks Overwatchile on Nintendo Switchile oodata ka teisi porte, mille hulgast leiab sellised mängud nagu: Deadly Premonition 2: A Blessing in DisguiseDivinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, Doom 64Star Wars: Jedi Knight II: Jedi OutcastTokyo Mirage Sessions #FE EncoreTrials of Mana, Vampyr.