Paanikaks pole põhjust, sinu Fortnite’i kontot ei kustutata 6. juulil ära

0
586

Viimastel päevadel on mitmed Fortnite’i mängijad sattunud paanikasse, sest üks tuntud Fortnite’i YouTuber rääkis oma videos, et üks salapärane ja pahatahtlik häkker jagas talle informatsiooni selle kohta, et ta plaanib 6. juulil kõigi Fortnite’i mängijate kontod ära kustutada.

Tegemist on naeruväärse väitega, mis kohe kindlasti ei ole tõsi. Seda kinnitab paanikasse sattunud kasutajatele ka Epic Games’i pressiesindaja Nick Chester.

Kui sa aga mingil põhjusel Nick Chesterit ei usalda ja oled valmis endiselt uskuma, et üks paha häkker kustutab 6. juulil Fortnite’i kasutajate kontod ära, siis soovitan maha istuda, maha rahuneda ja mõelda veidi loogiliselt. Miks peaks see häkker oma plaanidest kõigile teada andma? Kuidas ta kavatseb oma plaanid ellu viia? Isegi kui tal mingi ime läbi õnnestukski 6. juulil kõik kontod ära kustutada, siis on Epic Games’il olemas varukoopiad ning nad saavad kiirelt kõik andmed taastada. Nii et veel kord, paanikaks pole põhjust ning ükski häkker ei kustuta 6. juulil sinu kontot ära, sõltumata sellest, mida sinu lemmik YouTuber väidab. Ilusat 6. juulit!