PlayStation 5 ja Xboxi nali pettis ajakirjaniku ära

0
404

Ajakirjanikud on varemgi võtnud nalju või muid libauudiseid tõe pähe ja neist siis uudise kirjutanud, seda on juhtunud korduvalt ka videomänguajakirjanduses. Seetõttu ei ole midagi imestada kui mängurid ei võta ajakirjanikke tõsiselt. IBTimes’i ajakirjanik Nica Osorio otsustas sinna oma panuse anda, võttes ilmselget nalja tõe pähe. Osorio kirjutas, et usaldusväärsed allikad on postitanud Twiterisse pildi Sony uue põlvkonna konsoolist PlayStation 5, mille disain on sarnane uuele Xboxi konsoolile, kuid on õhem kui Xbox Series X.

Kas sina võtaksid seda naljapilti tõepähe?

Suurem osa meist saab kindlasti aru, et tegemist on lihtsalt järjekordse naljaga Xbox Series X kulul, mida on sotsiaalmeedia vahendusel juba sadu jagatud. Kui aga peaks kahtlus tekkima, siis piisab pildi avamisest ja selle lähemalt vaatamisest, et aru saada, tegemist on külmkapi pildiga kuhu on PlayStationi logo peale kopeeritud. IBTimes’i ajakirjanikul ilmselt aga kriitiline mõtlemine (ilmselgelt ka huumosiroon), sest külmiku pilt ei tekitanud temas mingeid küsimusi.

Loomulikult ei jäänud see märkamata ei nalja autorile ega teistele kasutajatele, kes sotsiaalmeedias kergeuskliku ajakirjaniku üle nüüd naeravad. Igaks juhuks postitas pildi autor ka selgitava teksti, neile kes naljast aru ei saanud, et tegemist on naljaga.

Vaata lisaks

Meile Meeldib Mängida #29 – PlayStationist ja Xboxist