PlayStation 5 nimeks on PlayStation 5 ning see ilmub järgmise aasta lõpus

0
239

Sony kinnitas, et PlayStation 5 hakkab tõepoolest kandma PlayStation 5 nime ning nende uus konsool tuleb müügile 2020. aasta lõpus.

“Need uudised ei pruugi olla kellelegi üllatuseks, kuid me tahtsime seda kinnitada PlayStationi fännidele, kuna peatselt hakkama avaldama lisainformatsiooni järgmise põlvkonna visiooni kohta,” kirjutab Jim Ryan PlayStationi Blogis.

Lisaks jagas Ryan värsket infot PlayStation 5 puldi kohta. Nimelt on praeguse pultide juures olev kasutatav vibreeriv tagasiside asendatud uuema ja parema tagasiside tehnoloogiaga, mis pakub sõltuvalt mängust erinevat tagasisidet. Näiteks rallimängus vastu seina sõitmine või pallimängus palli ära võtmine pakuvad erinevaid kogemusi.

Uuel PlayStation 5 puldil on ka adaptiivsed päästikud (L2 ja R2), mida arendajad saavad oma mängudes kasutada selliselt, et kasutajad saavad tunnetada kuidas nad vibunööri pingule tõmbavad või maasikuautos kivisel maastikul kiirendavad.

“Kõik see võib pakkuda võimsa kogemuse, mis simuleerib paremini erinevaid tegevusi. Mängude loojad on hakanud kätte saama uue puldi varasemat versiooni ja me ei kannata oodata, et näha kuhu nende kujutlusvõime jõuab nende uute funktsioonidega, mis nende kasutada on.”

PlayStation 5 tulekuni on veel terve aasta aega ja selle aja jooksul lubab Sony PS4 konsoolile tuua mitmesuguseid hittmänge, sealhulgas Death Stranding, The Last of Us Part II ja Ghost of Tsushima.

Meile Meeldib Mängida #19 – Populaarsetest mobiilimängudest

Origin Accessi pakutakse tasuta ning PlayStation Now maksab nüüd 10 eurot kuus ja hetkel saab selle raha eest mängida üht palju kiidetud eksklusiivmängu God...