Shenmue 3 arendaja saatis rahulolematud toetajad pikalt

0
63

Shenmue 3 on järgmine mäng, millest on saanud Epic Games Store’i ajaline eksklusiiv. Loomulikult tekitas see teade Epicu vastaste hulgas järgmise pahameeletormi ning mitmed, Shenmue 3 loomist Kickstarteri kaudu toetanud, kasutajad otsustasid raha tagasi nõuda.

“Meil on hea meel teatada, et Shenmue III PC versioon hakkab olema Epic games Store’i eksklusiiv. Shenmue III arendus on tänu Unreal mängumootorile edasi liikunud ja Epicult saadud toetus on olnus suurepärane,” kirjutas Ys Net mängu Kickstarteri lehel.

Hoolimata fännide meelepahast on Ys Net oma otsusele kindlaks jäänud ja teatas, et kasutajatele kes on häiritud sellest, et mäng ei ilmu samaaegselt ka Steami, tagasimakseid ei tehta.

Shenmue 3 tulekust anti esmakordselt teada PlayStationi E3 2015 pressikonverentsi ajal ning samal aastal alustati ka Kickstarteris mängu rahastamise otsingutega. Sellest ajast saadik on mängu tulekut korduvalt edasi lükatud ning uute lubaduste kohaselt peaks Shenmue 3 lõpuks ilmuma käesoleva aasta novembris.