Sony uus konsool on nii kiire, et laadimisaegu peaaegu polegi

0
494

Jaapanis toimunud investorite kohtumisel demonstreeris Sony kui väikesed laadimisajad uuel konsoolil on, võrreldes sama demo laadimisaegadega PS4 Pro konsoolil.

The Wall Street Journal’i ajakirjanik Takashi Mochizuki otsustas kohtumisel seda oma telefoniga filmida ning jagas tehtud videoklippi oma Twitteri seinal teistega. Videoklipist on näha kui kaua võtab aega Spider-Man’i mängust tuttava Manhattani kaardi laadimine ja sellel kiirkorras ringi liikumine.

See mis enne võttis PS4 Pro peal aega 8 sekundit võtab uuel konsoolil aega ainult 0,8 sekundit. Samuti on videoklipist näha, et kiirkorras Manhattani kaardil ringi liikumine on uuel konsoolil sujuv, samal ajal kui PS4 Pro peal demo jääb vahepeal seisma, et maailma laadimine järele jõuaks.


PlayStation 5 hakkab toetama PS4 mänge

PlayStationi süsteemiarhitekt Mark Cerny kinnitas Wired ajakirjale antud intervjuus, et Sony uus konsool toetab PS4 mänge ja praegu kasutusel olevat PlayStation VR peakomplekti. Lisaks paljastas...


Allpool olevalt pildilt on näha, millist infot Sony on hetkel ametlikult uue põlvkonna PlayStationi konsooli kohta jaganud ja mida mitte.