State of Play – 9. mai 2019

0
166

Magasid teise State of Play maha? Pole hullu, siit leiad kokkuvõtte mängudest mida seal näidati. Seekordne State of Play oli pea poole lühem kui eelmine, kuid seevastu märgatavalt parem juba. Nagu juba eelnevalt välja hõigatud oli, siis näidati MediEvili uusversiooni PS4 jaoks, kuid sinna kõrvale hõigati maha ka Final Fantasy 7 uusversioon ja muud huvitavat kraami.

Monster Hunter World: Iceborne

Monster Hunter World: Iceborne toob palju uusi koletisi juurde. Koletised keda jahtima saab hakata, sealhulgas ka treilerist nähtud draakonit Velkhana, näevad välja hirmuäratavad ja nõuavad suurepäraseid reflekse ja head meeskonnatööd. Monster Hunter World: Iceborne jõuab konsoolidele 6. septembril 2019.

Riverbond

Kui sulle meeldib Minecrafti stiil, kus kuubikud peksavad teisi kuubikuid, aga sulle meeldib ka Diablo, siis tasub Riverbondi proovida. Mainida tasub kindlasti ka seda, et kuni neli mängijat saavad seda koos ühe ekraani taga mängida. Riverbond ilmub juba sel suvel.

Predator Hunting Grounds

Oled suur Predator filmide või mängude fänn? Kui vastus on jah, siis on sul põhjust rõõmustamiseks, sest Friday the 13th arendaja Illfonic toob koostöös 20th Century Fox stuudioga PlayStation 4 konsoolile Predator Hunting Grounds nimelise videomängu, mis peaks valmis saama kusagil 2020. aastaks.

MediEvil

MediEvil’i uusversioon jõuab PlayStation 4 konsoolile ilusasti Halloweeni ajaks. Mängu treiler annab hea võimaluse visata pilk peale sellele, mida 25. oktoobril oodata tasub.

Away: The Survival Series

Away: The Survival Series on uus ja omapärane ellujäämismäng, kus mängijal tuleb mängida loomaga, kes näeb välja nagu lendorava ja leemuri ristsugutis. Ühesõnaga tuleb sul selle loomakesena selles metsikus looduses ellu jääda, toitu hankida, röövloomi vältida või metsatulekahju eest põgeneda.

Days of Play PS4 konsool

Piiratud müügikogustega Days of Play PS4 konsool tuleb müügile käesoleva aasta juunis.

Final Fantasy VII

Kui sa oled suur Final Fantasy seeria fänn, kes on juba pikemat aega oodanud Final Fantasy VII uusversiooni, siis see lühike treiler annab nüüd väikese ülevaate sellest, mis tulekul. Rohkem teavet mängu kohta saab juunis.