State of Play näitab MediEvilit ja ühte uut mängu

0

Sony kinnitas, et järgmine State of Play toimub neljapäeval, 9. mail kell 3pm PT / 6pm ET / 11pm BST. Eesti aja järgi toimub striim reede öösel, kell 01:00.

State of Play on Sony uus viis, võttes eeskuju Nintendost (Nintendo Direct) ja Microsoftist (Inside Xbox), tuua mängijateni värskeid uudiseid tulevaste mängude kohta. Esimene striim kestis 20 minutit ja seal näidati PlayStation VR mänge – Marvel’s Iron Man VR ja Five Nights at Freddy’s.

Tagasiside esimese State of Play striimi kohta olnud internetis üpris negatiivne ning mitmel pool on seda nimetanud mõnitavalt “Aegade kõige halvimaks Nintendo Directi klooniks”. Loodetavasti võtab Sony kasutajate tagasisidet kuulda ning asjad paranevad tulevikus. Aga paistab, et vähemalt esialgu ei tasu midagi erilist oodata ka sel nädalal toimuvast State of Play striimist.

Uus State of Play kestab Sony sõnul umbes 10 minutit ning seal näidatakse MediEvili uusversiooni PlayStation 4 jaoks ja ühte uut, seni väljakuulutamata, mängu Sony mängustuudiolt.

State of Play striimi saab näha Twitchis PlayStationi kanalilt:

Jäta oma kommentaar siia...