Striimerid ei saa Twitchist raha kätte

0
316

Twitch on tuntud oma ülimalt halva kasutajatoe pärast, kust väiksemad striimerid tavaliselt kunagi vastust ei saagi või parimal juhul ehk alles kuu kahe pärast. Selgub, et asi pole parem ka suuremate striimerite puhul, ka nemad kurdavad olematu kasutajatoe üle. Siinkohal pole midagi imestada kui senised kasutajad Twitchist Mixerisse või kuhugi mujale üle kolivad.

Mitmed Twitchi striimerid on viimasel ajal kurtnud, et nad ei saa Twitchist enam raha kätte ning kasutajatoelt selle kohta aru pärides antakse neile mitte rahuldavaid vastuseid või ei tule sealt üldse mitte mingisugust vastust.

Meile Meeldib Mängida #10 – Miljonid ja miljonärid

Uues mölasaates arutleme selle üle, miks Eesti ametivõimude arvates on GTA online kasiinoga kõik JOKK. Seejärel vaatame üle mis mänge pakub Epic Games, Xbox...

Üks sellistest kasutajatest on Minecrafti striimer Xisuma, kes räägib, et Twitch hoiab ta raha kinni ning ta ei saa sinna mitte midagi parata, sest pole vahet kui palju e-kirju ta neile saadab, Twitchi kasutajatugi lihtsalt ei vasta talle.

Teine kasutaja, Pilavpowa kirjutab Twitteris, et ta on kolm kuud üritanud Twitchiga kontakteeruda, kuna ta ei saa lisada makseviisi, et oma raha kätte saada. Lahendust pole ta oma probleemile aga endiselt saanud, sest Twitchi kasutajatoe vastused tulevad stiilis “makseviisi muutmiseks valige ‘muuda makseviisi'”´ning üks vastustest tekitas hoopis veelgi rohkem küsimusi, millele ta endiselt pole vastust saanud.

Pilavpowa soovitab nüüd oma fännidele, et nad tema kanali tellimused Twitchis tühistaksid, sest ta ei saa Twitchi käest raha kätte. Selle asemel soovitab ta edaspidi kasutada Patreoni.