“The Division 2” viga muudab teatud oskused kasutuskõlbmatuks

0
128

Kui oled mänginud juba Ubisofti uut videomängu “The Division 2”, siis ilmselt oled märganud, et teatud oskuste puhul võib nii umbes pooltel kordadel juhtuda, et nende eluiga on lühem kui on ette nähtud. Sama on tähele pannud ka teised kasutajad, kes on oma tähelepanekuid probleemi kohta jaganud ka “The Division 2” Redditis.

Aktiveerides oskuse, peaks see jääma aktiivseks kindlaks määratud ajaks, peale mida nad hävitavad ennast ise ning peale teatud ajaperioodi saab neid jälle kasutada. Kuid mingitel hetkedel võib juhtuda, et aktiveeritud oskused kaovad ära juba mõne sekundi jooksul pärast nende kasutuselevõttu.

Ainukesed probleemideta töötavad oskused on hetkel Pulse, Chem Launcher ja Firefly. Ülejäänud oskustega, mis peaksid jääma aktiveerituks kindla ajaperioodi jooksul, on kõigiga probleeme. Juhul kui valitud oskuseks on näiteks kilbi kasutamine, siis võib tulemus olla üsna nukker kui kilp juba mõne sekundi pärast ära kaob.

Mis selle vea põhjustab, ei ole käesoleva artikli kirjutamise hetkel veel teada ning Ubisoft ei ole endiselt teemat kommenteerinud.