The Last of Us Part 2 ilmub uue lekke kohaselt järgmise aasta mais

0
198

The Last of Us Part 2 teemal on olnud mitmeid lekkeid ja kuulujutte ning võimalikke ilmumisaegu on pakutud mitmeid. Algselt pakuti järgmise aasta oktoobrit, kuid hilisemad kuulujutud väitsid, et mäng ilmub veebruaris.

Uus leke väidab, et The Last of Us Part 2 ilmub 22. mail 2020. Algselt olevat Naught Dog soovinud mänguga tulla välja alles järgmise aasta lõpus, kuid hiljem lepiti Sonyga kokku, et mäng tuleb siiski välja juba kevadel. Võrreldes esimese mänguga olevat uus mäng teinud läbi märkimisväärsed radikaalsed muutused ning mängulugu pakkuvat mitmeid huvitavaid arenguid.

Võrreldes varasemalt pakutud veebruariga on 22. mai oluliselt usutavam ja loogilisem kuupäev. Kuid nagu kuulujuttudega ikka, siis tasubki neid käsitleda täpselt sellena mis nad on, kuulujutud.

Sama leke räägib ka sellest, et Naughty Dog tegelevat juba ka täiesti uue mängu kallal, mille koodnimeks on hetkel “Stray’s Cross ning mis on mõeldud uue põlvkonna PlayStationi jaoks. Tegemist olevat steampunki elementidega action/seiklusmänguga. Mängul olevat kaks peategelast – naissoost endine teadlane (huvitatud aeg-ruumi teadusest, avastab salajastest dokumentidest peidetud tõe, mis on suurem kui ta kunagi oleks soanud arvata) ja meessoost tagaotsitav kurjategija (endine ehitustööline, kes on tagaotsitav, sest aitas sõpra tulevahetuses politseiga). Asjaolude kokkulangemise tõttu kohtuvad mõlemad peategelased mängu alguses ja teevad koostööd, et jõuda välja tõeni mida nad otsivad.