Ubisoft laseb aasta jooksul neli AAA mängu välja

0
292

Ubisoft teatas, et nad plaanivad käesoleva majandusaasta (mis lõpeb 2020. aasta märtsi lõpus) jooksul välja lasta neli AAA mängu, kuid Skull & Bones ei ole nende hulgas.

Skull & Bones pidi esialgsete plaanide kohaselt ilmuma juba 2018. aasta sügisel, kuid lükati seejärel järgmisesse aastasse edasi. Nüüd teatas Ubisoft taaskord mängu edasi lükkamisest, sest arendusmeeskond vajab mänguga veel aega, et sellest saaks fantastiline mäng. Üheks mängu edasi lükkamise põhjuseks arvatakse olevat mängule üksikmängu osa lisamine, sest algselt pidi see olema puhas mitmikmängule keskendunud teos. Samuti on Ubisoft kinnitanud, et Skull & Bones’i käesoleva aasta E3-l näha ei saa.

Üks neljast Ubisofti AAA mängust on Ghost Recon Breakpoint, mille kohta eelmisel nädalal infot jagati ja mis ilmub 4. oktoobril 2019. Kuid ülejäänud kolme kohta pole Ubisoft ametlikult veel midagi teatanud. Seni välja lekkinud info põhjal võib pakkuda, et teiseks mänguks on uus Splinter Cell ja kolmanda mänguna ilmub Watch Dogs 3, mille tegevus toimub sel korral Londonis. Kuid mis võiks olla neljandaks mänguks? Assassin’s Creed see olla ei saa, sest Ubisoft on teatanud, et uut Assassin’s Creedi sel aastal ei ilmu.