Ubisoft soovitab The Division 2 beeta taaskäivitada iga paari tunni tagant

0
91

Eile algas Tom Clancy’s The Division 2 beeta ja suurem osa huvilistest on ilmselt praeguseks hetkeks beetat juba proovinud ning selle käigus ilmselt nii mõnegi vandesõnagi lendu saatnud.

Loomulikult nagu iga teisegi beeta puhul (eriti Ubisofti mängude puhul) ei puudu ka siit tehnilised probleemid, millega mängijatel ja Ubisoftil tutvust teha tuleb. Üheks sellises põhiliseks probleemiks on, et beeta jookseb mingitel suvalistel ja vähem suvalistel hetkedel lihtsalt kokku ning seejärel saad jälle “rõõmsalt” tõtt vaadata järjekordse Delta või Mike veateatega. Eriti tore on kui see peaks juhtuma kusagil ala lõpubossi juures lahingut pidades. Kui veab, siis õnnestub sul kusagil kontrollpunktist jätkata, kui ei, siis saad algusest alustada.

Ubisoft on neist probleemidest teadlik ja soovitab kasutajatel oma beeta iga paari tunni tagant taaskäivitada.

“Oleme teadlikud probleemidest, mis põhjustavad mängu kokku jooksmist Xboxil ja arvutil peale pikemat mänguaega. Samas PS4 kasutajad võivad kogeda mängu jõudluse halvenemist pärast 3+ tundi kestnud katkematut mängimist. Mõlema probleemi vältimiseks soovitame mängijatel oma mängu klient uuesti käivitada iga kahe või kulme tunni järel,” kirjutab Ubisoft The Division 2 leheküljel.

Teiseks põhiliseks probleemiks, kõikidel platvormidel, on see kui oled väljaspool mängu ja saad kutse mängus olevalt sõbralt, siis jookseb jookseb mäng käivitamisel kokku. Selle probleemi vältimiseks käivita kõigepealt mäng ja alles seejärel liitu sõpradega mängus.

Lisaks neile kahele on Ubisoftile teada veel teisigi probleeme, mille kohta leiab infot The Division 2 beeta foorumist.

Silma tasub peal hoida ka The Division 2 Twitteri kontol või The Division 2 Eesti Facebooki lehel.

VIHJE: Kui Dark Zone tundub liiga raske, sest vastu jalutavad sulle 123k kuni 200k armoriga mängijad siis võta lahti oma Inventory ja kasuta “Toggle Normalized Stats” nuppu.