Valve VR on tulekul

0
74

Juba mõnda aega on ringi liikunud kuulujutud sellest, et Valve plaanib turule tulla oma VR seadmega, nüüd on need kuulujutud kinnitust saamas. Steami lehelt leiab pildi Valve VR seadmest koos tekstiga, “Upgrade Your experience. May 2019”.

VR turul pole läinud just kõige paremini, müügitulemused on oodatust viletsamad – ainult Sony PlayStation VR on turul mõningast edu saavutanud, tänaseks on müüdud 4,2 miljonit PlayStation VR komplekti – esmasest vasikavaimustusest on üle saadud ja kõik märgid turul viitavad sellele, et VR seadmetega juhtub peatselt sama mis juhtus 3D teemaga. Kuid Valve ei lase ennast olukorrast turul heidutada ja on otsustanud siiski turule tulla oma VR seadmega – Valve Index.

Hetkel pole Valve Index’i kohta just eriti palju infot. Nagu eelpooli mainitud sai, siis ilutseb seal lehel ainult pilt seadmest ja vihje, et mais 2019 saab uue VR seadme kohta rohkem teada.

Valve on varem ametlikult kinnitanud, et nad tegelevad aktiivselt VR mängude arendamise kallal. “Praegu ehitame me kolme VR mängu,” kinnitas Valve asutaja Gabe Newell 2017. aasta alguses.