Xbox on täna parim koht kus mängur olla

0
285
X019

Londonis toimunud X019 tõi meieni mitmesuguseid uudiseid, sealhulgas näidati mänge Xboxi mängustuudiotelt, nende hulgas kolme täiesti uut mängu ja palju muud.

Heade rollimängude loomisega tuntuks saanud Obsidian on vahelduseks otsustanud kätt proovida teistlaadi mänguga – ellujäämismänguga Grounded. Inspiratsiooni selle mängu loomiseks on ilmselt saadud 1989. aastal vändatud komöödiast “Kallis, ma kahandasin jõnglased!“. Grounded ilmub 2020. aasta kevadel.

Microsofti xCloud ilmub Windows 10 arvutitele järgmise aasta alguses. Toetama hakatakse mitmeid Bluetooth-pulte, sealhulgas ka DualShock 4 ja Razeri mängupuldid. Lisaks laiendatakse riikide nimekirja kus saab xCloudi beetat proovida. Lähemalt saab xCloudi kohta lugeda siit.

Rare võimaldas lubas meil heita pilgu Everwild’ile, nende järgmisele uuele mängule. Treilerit saab näha siit.

Kõige selle keskele räägiti ka Sea of Thieves’i järgmisest tasuta uuendusest. Rohkem infot selle kohta leiab nende leheküljelt www.seaofthieves.com.

Must Reede on tulekul ja selleks puhuks on kõik Xbox One’i konsoolid $150/€150 soodsamad. Ei ole ilmselt paremat hetke Xbox One ostmiseks. Kui sul aga Xbox One’i konsool juba olemas, siis Xbox Game Pass Ultimate’i saab omale kolmeks kuuks vaid €1 eest. Ka Xboxi puldid on tavapärasest soodsama hinnaga saadaval, sealhulgas ka Xbox Design Lab puldid. Kui sind huvitavad aga mängud, siis mängudele on kuni 50% soodustus.

Xbox Game Pass pakub nii vanemaid kui ka päris uusi mänge ning X019 ajal tutvustati üle 50 erineva mängu mis Xbox Game Passi’i tulekul. Kui sul mingil veidral põhjusel ei ole veel Xbox Game Passi, siis Xbox Game Pass Ultimate’i saab omale kolmeks kuuks €1 eest ja sinna juurde saab veel 1 kuu EA Accessi, 3 kuud Discord Nitro’t ja 6 kuud Spotify Premium’it. Xbox on vaieldamatult parim koht kus täna mängur olla. Kõigest €1 eest kolmeks kuuks saad ligipääsu mitmesugustele vanematele ja uutele mängudele. Lisaks jõuab Xbox game Passi ka Yakuza seeria esimesed mängud ja Final Fantasy mängud. Vaata treilerit siit.

Bleeding Edge saab lõplikult valmis 24. märtsiks 2020.

DONTNOD Entertainment’ilt ilmub järgmise aasta suvel uus mäng, Tell Me Why.

Halo: The Master Chief Collection saab 3. detsembril täiendust, kogumikku lisatakse Halo: Reach.

Loomulikult ei puudunud ürituselt ka sellised populaarsed mängud nagu Microsoft Flight Simulator ja Age of Empires IV. Täpselt nii, Age of Empires saab lõpuks ometi omale järje, loodetavasti on see sama eha või veelgi parem kui varasemad osad. Treiler on igatahes paljulubav.

Näidatud demo põhjal on paljulubav ka Minecraft Dungeons, mis ilmub 2020. aasta aprillis. Minecraftist tehti juttu veelgi, alates käesoleva aasta detsembrist saab Minecraft Earth’i mängima hakata üle kogu maailma. Rohkem infot Minecrafti kohta leiab siit.

Näidati ka Wasteland 3, mis ilmub 19. mail 2020, CrossfireX’i, mis peaks esialgsete plaanide kohaselt ilmuma 2020. aasta jooksul ning KartRider: Drift’i. Isiklikult jätsid need viimased kaks mind absoluutselt külmaks, küll aga tekitas minus huvi selline mäng nagu Planet Coaster.

Lisaks näidati ja räägiti veel sellistest mängudest nagu West of Dead, Drake Hollow, Last Stop, ja The Artful Escape.