Xbox One S All-Digital komplekt tuleb müügile järgmisel kuul

0
222

Microsoft teatas, et Xbox One S All-Digital Edition tuleb müügile 7. mail. Komplekt hakkab maksma €229.99 ja sisaldab lisaks konsoolile ja juhtmevaba puldile kolme mängu – Minecraft, Sea of Thieves ja Forza Horizon 3.

Kuulujutud Microsofti võimaliku plaadivaba konsooli ümber on liikunud juba mõnda aega ning eile said need kuulujutud lõpuks ka ametliku kinnituse. Tegemist on tavalise Xbox One S konsooliga, millel puudub optiline kettaseade, kuid sisaldab 1TB kõvaketas ja komplekti on lisatud kolm mängu – Minecraft, Sea of Thieves ja Forza Horizon 3.

Arvestades konsooli hinda, tekib siinkohal küsimus, kas see konsool ennast mängijate hulgas ka kuidagi õigustab, sest juba praegu on võimalik omale Xbox One S soetada 160-250 euro eest. Tõsi, Xbox One S All-Digital komplekt sisaldab selle hinna eest ka kolme mängu, kuid kui turul ringi vaadata, siis leiab ikka ja jälle pakkumisi koos märgatavalt paremate mängudega. Näiteks sakslaste Amazonist on võimalik omale hetkel €200 eest osta Xbox One S 1TB koos 3 kuu Xbox Live Gold ja 3 kuu Xbox Game Passiga või siis hoopis konsool koos The Division 2 ja Far Cry New Dawn’iga.

Kas sina ostaksid omale Xbox one S All-Digital komplekti?