Assassin’s Creed Valhalla kaart on tegelikult suurem kui Odyssey oma

0
98
Assassin's Creed Valhalla

Paistab, et Ubisoft ei ole ise ka päris kindel kuidas need lood Assassin’s Creed Valhallaga täpselt on.

Mõni aeg pärast esimese treileri avalikustamist, teatas Malek Teffaha Ubisoftist, et arvestades kriitikaga mida Assassin’s Creed Odyssey sai, tuleb Assassin’s Creed Valhalla lühem ja väiksem. Kogukond tervitas seda uudist rõõmuuga, kuid nüüd selgub, et rõõmustamiseks oli liiga vara.

Julien Chièzele antud intervjuus teatas Assassin’s Creed Valhalla produtsent Julien Laferriere, et tegelikult on Valhalla suurem mäng kui Odyssey, tegemist on Assassin’s Creedi mänguseeria kõige suurema mänguga.

“Ma ütleksin, et suuruse osas on see pisut suurem kui Assassin’s Creed Odyssey. Mul pole hetkel täpseid arve, kuid me pole loonud mitte ainult terve riigi, antud juhul siis Inglismaa, vaid ka suure osa Norrast,” rääkis Laferriere.

“On lisaks ka teisi maailmu, mis hetkel saladuses ja millest ma täna rääkida ei saa, mis aitasid mängu suurusele kaasa. See ei ole väike mäng ja on selgelt ambitsioonikas mäng, pakkudes mängijatele palju tunde mängimist.”

Tuginedes Laferriere selgitustele ja varasematele paljastustele, siis paistab Assassin’s Creed Valhallast tulevat Ubisofti üks aegade kõige suuremaid mänge üldse.

Assassin’s Creed Valhalla ilmub sügisel PC, PS4, PS5, Xbox One’i ja Xbox Series X’i jaoks.