Call of Duty: Modern Warfare mängijad said eile ebameeldiva üllatuse osaliseks

0
259
Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare ilmus eelmise aasta suvel ning selle aja jooksul on paljud meist juba väga kaugele mitmikmängus jõudnud ning hulgaliselt kraami lahti lukustanud. Seetõttu pole üldsegi meeldiv järgmise mängu käivitamise ajal oma ekraanilt avastada teadet, et sinu senine progress mängus on katki ning sa pead kõike algusest alustama.

Sellise teatega otsustas eile õhtul Infinity Ward mängijaid rõõmustada peale mängu uuendust. Mängijate ekraanile ilmunud kiri teatas, et andmed on katki või neid ei õnnestunud alla laadida ning jätkamiseks tuleb kõike otsast alustada.

Probleemi ilmnemisel teatas Infinity Ward oma Twitteri kontol, et nad tegelevad probleemi uurimisega ja soovitas kasutajatel mitte jätkata, vaid selle asemel hoopis mäng täielikult sulgeda.

Infinity Ward on küll selle teate nüüd mängust eemaldanud aga õnnetuseks on neid kasutajaid olnud juba omajagu, kes jätkamiseks “yes” vajutasid. Õnneks kaotasid mängijad ainult oma lahingurekordi, tehtud klasside seadistused, edetabeli koha ja muu säärase. Kogutud XP, relvade progress ja lahti lukustatud asjad jäid siiski alles.

Infinity Ward on lubanud, et nad taastavad olukorra enne probleemi ilmnemist ja kasutajad saavad õnneks tagasi ka oma statistika.