“Deathloop” ja “The Stanley Parable: Ultra Deluxe” lükati samuti edasi

0
48
Deathloop

Uue põlvkonna konsoolide ilmumise eel on alati olnud vähem uusi huvitavaid mänge, kuid käesolev aasta on kohe eriti nukker. Tänu COVID-19 pandeemiale on korduvalt mitmete mängude ilmumisaegu edasi lükatud. Nüüd sai see nimekiri täiendust veel kahe mängu näol – “Deathloop” ja “The Stanley Parable: Ultra Deluxe”.

Mängustuudiod Arkane Studios ja Crows Crows Crows teatasid, et seoses COVID-19 pandeemiaga on nad sunnitud oma mängude ilmumisaja järgmisesse aastasse edasi lükkama.

Mitmed “Deathloopi” fännid (enamus neist PlayStationi kasutajad), on aga selle uudise peale päris korralikult vihastanud. Lisaks Arkane Studios meeskonna ähvardamisele sotsiaalmeedias, on mitmed neist oma pahameelt välja elamas käinud ka Sony peale. Päris paljud on ähvardanud, et kuna “Deathloop” lükatase edasi, siis nad ei osta PlayStation 5 konsooli.

“The Stanley Parable: Ultra Deluxe” on täiustatud versioon “The Stanley Parable” mängust, mis ilmus arvutile 2013. aastal. Nüüd on mäng ilmumas lõpuks ka mängukonsoolidele, sisaldades kogu materjali varasematest versioonidest ja lisaks veel täiesti uued lõpud mängule. Kahjuks tuli ka selle mängu ilmumine sel korral siiski edasi lükata.

Mänge on sel aastal korduvalt edasi lükatud, sealhulgas lükati edasi ka Halo Infinite ja mitmed teised mängud. Juttu sellest tuli ka Meile Meeldib Mängida 16. augusti saates.