“Deathloop” saab arvutimänguritelt negatiivseid hindeid

0
34
Deathloop

“Deathloop” ilmus 14. septembril ja suur osa kriitikutest on andnud sellele ülihead hinded ning peavad seda aasta parimaks mänguks. Kuid mitte kõik kasutajad ei ole selle hinnanguga nõus, sest mängu arvutiversioon on üsna viletsas seisukorras.

Piraatluse vastu kasutatavat tarkvara Denuvot on korduvalt kritiseeritud, seoses selle mõjuga jõudlusele. Mitmetes mängudes kus Denuvot on kasutatud, on olnud tõsisemat sorti tehnilisi probleeme, kaadrisageduse järsud kukkumised, mängupildi viivitused ja palju muud. Mõni aeg tagasi näiteks avastasid mängurid, et Denuvo vaba “Resident Evil Village” piraatversioon töötas laitmatult, võrreldes originaaliga kus Denuvot kasutati.

Nüüd siis on kord “Deathloopi” käes, kus samuti Denuvot kasutatakse ning loomulikult ei ole mängijad sellest eriti vaimustuses, sest jõudlusprobleeme esineb ka neil, kel kodus tippklassi mänguarvutid. Seetõttu on pahased mängurid otsustanud Steamis “Deathloopi” halbade hinnetega pommitada.

Mängu arendaja Arkane Studios jaoks ei ole see samuti esimene kord kus nende mäng avaldamise ajal tehniliste probleemide käes vaevleb. Sarnaseid probleeme oli neil ka “Dishonored 2” ilmumise ajal.

Arkane Studios on lubanud, et nad tegelevad probleemide parandamisega. Eks näis, kumb jõuab enne töötava versiooni avaldamiseni, kas Arkane Studios või häkkerid.