Meeldetuletus, et PS5 vajab korralikku ventilatsiooni

0
106
PS5

Twitteri kasutaja Xzyliac käis Best Buy kaupluses uue põlvkonna konsoole uurimas. Kahjuks PS5 ta tol korral proovida ei saanudki, sest see oli ülekuumenenud.

“Teie PS5 on liiga kuum. Lülitage PS5 välja ja oodake, kuni temperatuur langeb,” oli ekraanil kirjas, millest Xzyliac loomulikult ka pilti tegi ja seejärel Twitterisse postitas.

Kahjuks Xzyliac ei taibanud kohe pilti teha sellest, kuidas või mis kujul PS5 seal hoiti. Küll aga ruttasid kohe teised kasutajad jagama pilte Best Buy PS5 demokioskist, mis võivad selgitada PS5 ülekuumenemise põhjuseid. Kuigi nähtud kioskil on küll tagaküljel õhutusavad, siis ilmselgelt ei piisa sellest PS5 õhutuse jaoks. Tegemist on hea meeldetuletusega, et PS5 vajab korralikku ventilatsiooni.

PS5 on kõigi aegade suurim konsool ning Sony asepresident Matt MacLaurin on kinnitatud, et PS5 suurus ja disain on loodud sedasi, et see aitaks tekkinud soojusel välja pääseda. Kui see konsool nüüd kuhugi ebapiisava ventilatsiooniga kohta paigutada, antud juhul demokasti, siis võib juhtuda, et õhutus pole piisav ning PS5 kuumeneb üle.

Siinkohal sobib see heaks hoiatuseks kõigile neile, kes vahepeal mõõtsid oma telerilaua riilulite vahed ära ja leidsid, et PS5 mahub sinna ära küll. PS5 võib tõepoolest sinna ju ära mahtuda, kuid kas seal on piisavalt ruumi su konsooli korralikuks õhutamiseks, et see üle ei kuumeneks?